2777
2789
عنوان

کسی از پوشک بچه برای روز های قاعدگیش استفاده میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 77 پست
نمیدونم آره اونم ایده خوبیه مث مای بیبیه؟

اره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب امتحان کن ایزی لایف هم میتونی بگیری برای مواقع خاص

ایزی لایف دقیقا ما بی‌بی هست؟

میخواستم ببینم ضرری چمیدونم تجربه بدی نیست؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی از پوشک بچه از این ساده ها استفاده کنی که چسب نداره

من موقع زایمانم از همینا استفاده کردم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
شییش باار نم به لباست زده؟ حالا پوشک هیچی هموگلوبینت چنده الان؟ یه دکتر برو خطرناکه

نم؟نم بود ببخشید واضح میگم. به پشت میخوابیدم مث شیر آب یهو جاری میشد و می‌ریخت به پشتم حس میکنم یکی زیر پام آب ریخت پا میشدم میدیدم قسمت پشت لباس زیرم دریای خون

نمیدونم از کجا بفهمم چه ازمایشی باید داد؟؟سونو خیلی دادم برا دردای شدیدم ولی خب هیچی نبوده

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

چیکار میکنینشستن لباس زیر واقعا سخت و طاقت فرساست

دقیقا همین کارایی که تو گفتیو انجام میدم

شوهرم میگه عملی چیزی نیس بری انجام بدی

دیگه پریود نشی

میگم نه فقط عمل صالح مگه🤣

نزدیک پریودت و حتی تو روزای پریود، غذاهای خونساز نخور تا قاعدگی سبکی داشته باشی

چه غذاهایی مثلا؟

چرا کاپ نمبزاری؟ حالا پوشک و هم امتحان کن شاید خوب باشه

چون دخترم 

برا ما مگه میشه؟

نم؟نم بود ببخشید واضح میگم. به پشت میخوابیدم مث شیر آب یهو جاری میشد و می‌ریخت به پشتم حس میکنم یکی ...

برو دکتر بگو انقد خونریزی دارم خطرناکه یه روز از حال میری ، طبیعی نیست انقد خون ازت بره

من از بعد زایمان مولفیکس میزارم😂نوار بهداشتی جواب نمیده

همون نوار بهداشتی های حجییییم؟

پوشک شو رتی بزرگسالم میتونی بپوشی

چه جالب

ینی ازینا هست و برا پریود استفاده میشه؟

خیلی خون از دست میدی که حتما به دکترت بگو

به خاطر بوی وحشتناک بد ترشحات روزای قبل پریودم بهداشت گفت سه شنبه بیا پیش ماما حالا اونم بهش میگم