2777
2789

؟؟

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرپ الیزه

هرکس سلیقه ای داره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

برای عبا چندمارلازمه پارچه ؟ شماخبرداری؟

نه حاضری میخرم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
کرپ الیزه خوبه.. جت بلک سیاه تر

جت بلک که مشکی تره بهتر نیست؟

اگر قد بالاتر از ۱۷۵ باشه با ۲ متر و ۴۰ تا میشه دوخت ؟ ممنون 🌱

اگر. ساده باشه شاید بشه ولی بازم با خیاط باید مشورت کنین چون من قدم 165 معمولا خیاطم میگ دو ونیم متر پارچه میبره 

شما بنظرم بیشتر نیازه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عباهای خفاشی و گشاد براتون دوختن یا راسته و اندامی ؟

من عبای اور سایز داشتم و راسته هردوشون پارچه زیادی نیازه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه