توی این همه سال این اولین بار بود که برای صورتم کاری انجام دادم، خط اخم رو رفتم بوتاکس زدم اونم با پول خودم چون شاغلم، دکتر گفت تا چند ساعت سرتو پایین نیار، منم شب به شوهرم گفتم پوشک بچه رو تو عوض کن من نمیتونم خم شم، اونم شروع کرد به فحش دادن که تو فقط به فکر خودتی و بفکر بچه نیستی، خلاصه که دعوا شد، خیلی خیلی بداخلاقه سر هر موضوعی جنجال بپا میکنه، همیشه میگم یا اون بمیره یا من که راحت شم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعا میکنم شرایط طبق مرادت بشه ینی انقد مشکلاتت حادن ک فقط طلاق راه حلشه زندگی هممون پستی بلندی داره ...
اخه ۱۱ سال تحمل کردم، خودم کار کردم، ولی اون نه عرضه پول دراوردن داره نه اخلاق داره، فقط غر میزنه و توهین میکنه، دیگه واقعا مطمئن شدم باهاش هیچ اینده ای ندارم
مگه مشاوره میتونه اون گند های اقتصادی که اون زده رو درست کنه؟ مگه میتونه اون پولایی که به باد داده رو برگردونه؟ اون زندگی منو نابود کرد، دلم میسوزه وقتی میبینم با این همه زحمتی که کشیدم این سالها الان وضع زندگیم اینه، دیگه امیدی بهش ندارم