2777
2789
عنوان

برای اولین بار بوتاکس زدم شوهرم فحش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 101 پست
عزیزم خدا برات نگهش داره مشکل اینجاست مردا فک میکنن ک کل کارای بچه وظیفه مادره گرفتیمت ب حرف گوشی بد ...

خب اگه اینجوریه پس وظیفه مرد هم اینه برا خانوادش یه زندگی خوب بسازه، نه اینکه با بی عرضگی گند بزنه توی دارایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم شرایط طبق مرادت بشه ینی انقد مشکلاتت حادن ک فقط طلاق راه حلشه زندگی هممون پستی بلندی داره ...

اخه ۱۱ سال تحمل کردم، خودم کار کردم، ولی اون نه عرضه پول دراوردن داره نه اخلاق داره، فقط غر میزنه و توهین میکنه، دیگه واقعا مطمئن شدم باهاش هیچ اینده ای ندارم

شاید مشاوره برین جواب بده

چه جوابی خواهر

مگه مشاوره میتونه اون گند های اقتصادی که اون زده رو درست کنه؟ مگه میتونه اون پولایی که به باد داده رو برگردونه؟ اون زندگی منو نابود کرد، دلم میسوزه وقتی میبینم با این همه زحمتی که کشیدم این سالها الان وضع زندگیم اینه، دیگه امیدی بهش ندارم

چه جوابی خواهرمگه مشاوره میتونه اون گند های اقتصادی که اون زده رو درست کنه؟ مگه میتونه اون پولایی که ...

از لحاظ اخلاقی و انتظاراتتون ازهم 

از لحاظ عاطفی .

اقتصادی ک بحثش جداست 

از لحاظ اخلاقی و انتظاراتتون ازهم از لحاظ عاطفی .اقتصادی ک بحثش جداست

خب یکی از مشکلات اینه که اون بی عرضس و من دیگه نمیتونم اینو تحمل کنم

در مورد رفتاری هم بنظرت وقتی دو نفر حرمتی بینشون نمونده و علاقه ای به هم ندارن مگه میشه درست شه!

خب یکی از مشکلات اینه که اون بی عرضس و من دیگه نمیتونم اینو تحمل کنمدر مورد رفتاری هم بنظرت وقتی دو ...

بعضیا شم اقتصادی ندارن مثلا دختر داییم من همه کارای مالی خریدخونه ملک ماشین حساب کتابا همه دست خودشه چون شوهرش تو این مسابل زرنگ نیس 

قبول دارم حرمتا از بین بره سخت میشه رابطه درست بشه 

ولی الان فقط خودت نیستی 

بچه ت هم هست باید بهترین تصمیم بگیری 

بعضیا شم اقتصادی ندارن مثلا دختر داییم من همه کارای مالی خریدخونه ملک ماشین حساب کتابا همه دست خودشه ...

بنظرم بچه ی طلاق باشه بهتر از اینه که هر روز دعوا و درگیری ما رو نگاه کنه

ازدواج من با این ادم از اول اشتباه بود

بنظرم بچه ی طلاق باشه بهتر از اینه که هر روز دعوا و درگیری ما رو نگاه کنهازدواج من با این ادم از اول ...

در نهایت هرکسی شرایط زندگی خودشو بهتر میدونه 

ولی طلاق هم مشکلات خودش رو داره