2777
2789

توی این همه سال این اولین بار بود که برای صورتم کاری انجام دادم، خط اخم رو رفتم بوتاکس زدم اونم با پول خودم چون شاغلم، دکتر گفت تا چند ساعت سرتو پایین نیار، منم شب به شوهرم گفتم پوشک بچه رو تو عوض کن من نمیتونم خم شم، اونم شروع کرد به فحش دادن که تو فقط به فکر خودتی و بفکر بچه نیستی، خلاصه که دعوا شد، خیلی خیلی بداخلاقه سر هر موضوعی جنجال بپا میکنه، همیشه میگم یا اون بمیره یا من که راحت شم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا شوهرهای نی نی سایتی ها اینجورین:/

اکثرن اینطورن ولی کسی بدی همسرشو جلو بقیه نمیگه اینجا همه ناشناس راحت حرف دلشونو میگن برا همین 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اکثرن اینطورن ولی کسی بدی همسرشو جلو بقیه نمیگه اینجا همه ناشناس راحت حرف دلشونو میگن برا همین

اره درست میگی، اونجا فقط ظاهر سازی میکنن که پیش فامیل و اشنا پز بدن و کم نیارن، ولی اینجا خود واقعیشونن، خیلی از دوستام هستن که واقعا زندگی های پرمشکلی دارن ولی الکی عکس و فیلم عاشقانه میزارن

اره درست میگی، اونجا فقط ظاهر سازی میکنن که پیش فامیل و اشنا پز بدن و کم نیارن، ولی اینجا خود واقعیش ...

اره دقیقا 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️