2777
2789

با این سنم از وقتی اتک آن تایتان پخش شده نشستم نگاه کردممم . اولین اپیزود رو ۱۱ سال میش همون موقع که تازه پخش می‌شد دیدم .

اولش میگفتم جالب نیست ولی عاشقش شدم . هنوزم ناراحتم که تموم شده ، پایان خیلی غمگین و از طرفی باز داشت و خیلی عذابم میده. 

با شوق رفتم قسمت آخر رو ببینم به هوای اینکه دو شخصیت اصلی زندگی خوبی داشته باشن . ولی کی فکر می‌کرد شخصیت اصلی به اون جایی به دست عشقش بمیره؟

من خیلی انیمه نمیبینم ولی این واقعا شاهکار تکرار نشدنی بود

با این سنم عاشقش شدمممم

کیا دیدنش ؟

راستی بگید ویو دوست دارید و از کی متنفرید

خودم که عاشق ارن شدم متاسفانه با این سن😂

از میکاسا متنفرم کع ارن رو کشتتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

اون برادر که کلا از ماتریکس خارجه بابا ولش کن . فک کردن با این همه کثیف کاری هایی که میکنن میتونن بیان عقاید مردم رو عوض کنن . آخه یکی نیست به اینا بگه اول خودتون رو درست کنید بعد به فکر بقیع باشید