قضیه از اونجا قرارع که من یه تاپیک زدم واسه شوخی گفتم شوهر ایندم بهم خیانت میکنه الان داره با دوست دخترش حرف میزنه بعد یکی اومد جواب داد بعد درخواست دوستی داد با اینکه میدونست من شوهر دارم بهم گفت با هم باشیم نی نی یارو بگین تعلیق کنه این کثیفو
(من شوهر ندارم فقط واسه اینکه دستشو رو کنم اینجوری گفتم)
اقایونی که تو این سایت عضو شدن اگر هنوز متوجه این نشدن که یک خانوم میتونه درخواست دوستی بده و هزارتا سوال ناجور بپرسه مشکلی نیست ولی اگر یک اقا درخواست بده میشه مرد کثیف و باز به خانوما درخواست بده خیلی احمقه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسکلید میگم طرف بیماره میگه متاهل دوست دارم بعد میگید چرا قبول کردید من میدونستم قصدش چیه قبول کردم ...
اونم میدونسته قصدت چیه شاید
الان به اون میگی نر
اونم با تو میگه ماده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
اسکلید میگم طرف بیماره میگه متاهل دوست دارم بعد میگید چرا قبول کردید من میدونستم قصدش چیه قبول کردم ...
نیاز نبود اثبات کنی همه میدونن مردای سایت برای چی اینجان
اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
من میدونستم قصدش چیه میخواستم مطمعن شما بعد به نی نی یار بگم
اگه میدونستی نباید قبول میکردی
مگه اینجا محفل انس با قرانه که از حرفای نامربوط اون شوک شدی ؟!!
خب تابلو بوده برای چی هست درخواستش
حالا دعواتون شده دبه نکن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.