2777
2789

جاری من ۳۷ سالشه یه دختر داره ۱۵ سالشه

این کلا از ادل با من مشکل داشت همسرم واسم هدیه یا گل میخرید متوجه میشد دعوا راه مینداخت قهر میکرد غذا نمیخورد

من باردار شدم بچمم پسره 

من کاملا ناخواسته باردار شدم شوهرمم بیشتر دوست داشت بچه دختر شه واسه منم مهم نبود جنسیت 

امروز فهمیدم رفته رژیم تعیین جنسیت گرفته حامله شه برگشته میگه وارث اصلی از پسر بزرگه میمونه نسلو ادامه میده گفتم اره نکه تاج و تخت پادشاهی داریم میترسی زمین بمونه

بعد پدرشوهر من سرویس تخت و کمد بچمو خریده به عنوان هدیه میگه بابا برای بچه منم میخریاا حالا حامله هم تشده هنوز ولی همه رو خبردار کرده میخوام اقدام کنم😐سرر حاملگیم با من رقابت میکنه به خدا 

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی برای ناراحتی وجود نداره این جاری شماست که از وجود شما در عذابه و‌ ناراحته و داره اذیت میشه

شما خونسرد باش و زندگیت و بکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چرا فکر مبکنی مرکز جهانی و هرکاری بقیه میکنن از تو تقلید کردن؟؟

همچین فکری نمیکنم 

بخث همه نیست گفتم جاری

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

۱۹ سالته فقط اون وقت فکر کردی زن ۳۷ ساله با تو رقابت داره 

نه حق نداری ناراحت بشی ی دختر بزرگ داره دوست داره تا وقت داره یکی دیگه بیاره

خب راست میگه وقتی برای بچه تو سرویس چوب و... خریدن برای بچه ی اونم باید بخرن 

نه چرا باید ناراحت شی ؟ اون حسوده و چقدر بچگانه رفتار میکنه بیشتر باید بخندی تا ناراحت شی

وارث دیگه چیه ارثی هم باشه به همه یکسان میرسه اسم و رسمم که دیگه زمان قاجار نیست 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید