2821
2789

اگه کسی اینجا هست که حوالی هفته های هفت و هشت بارداری مشکل عدم رشد جنین یا ایست قلبی داره و فامیل نیستند مشکل ژنتیک هم ندارند، فقط دی اف آی همسرم بالاست و خودم دوتا جهش انعقادی دارم حتی با فول دارو طبیعی بازم هم نخوندم سقط شد چون رشد متوقف شده بود و به قلب هم نرسیده بود، الان به ما پیشنهاد آی وی اف دادند همراه پی جی دی واقعاً هزینه اش سنگین و اینکه درصد موندنش هم پنجاه پنجاه هست ، تو‌روخدا هرکس اطلاع داره کامل راهنمایی بده ما چکار کنیم کلی سقط مونده روی دستم سن مونم داره بالا می‌ره 

ما‌ هم سقط مکرر داشتیمکل زندگیمون رو هم خرج کردبماخرش هم نشد

چنتا سقط داشتین ؟ چکارا کردین ؟ تو‌روخدا توضیح بده ؟ من فول دارو هم امتحان کردم ، الان رسیدیم به مرحله ای که میگن آی وی اف با پی جی دی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منممممم اونجوری سقط مکرر داشتم بارها

ای وی اف شدم بارها دفعه آخر سلامت جنین و پی جی دی و همه کار هم کردیم پونصد میلیون تومن هزینه ش شد

با هزینه های اقامت و خوراک و دارو 

دوسه روز پیش شمثلا بود رشدش هم خوب بود 

امروز جواب آزمایشم منفی شد بتا افت کرد دوباره همون اش همون کاسه

منممممم اونجوری سقط مکرر داشتم بارهاای وی اف شدم بارها دفعه آخر سلامت جنین و پی جی دی و همه کار هم ک ...

شما هم فول دارو هستین ؟ دی اف آی همسرت بالاست ؟ خودت مشکل ایمنی داری یا نه؟من خسته ام خیلی

شما هم فول دارو هستین ؟ دی اف آی همسرت بالاست ؟ خودت مشکل ایمنی داری یا نه؟من خسته ام خیلی

من تنبلی 

همسر کمی ضعیف

واریکوسل گرید ۳ که عمل شده

عجب گیر کردیما

الان من باید گریه کنم امروز منفی شد

ولی دیگه سن م از گریه گذشته 

چه ربطی به رحم دارهرحمن اگه مشکل داشته باشه خودشون میگنخیلی خندیدم خدایی

چه میدونم دکتر به من گفت اگه آی وی اف با پی جی دی نشد فکر رحم اجاره ای باش، دقیقاً شوهر منم واریکوسل گرید سه بود عمل کرد قبل از عید دو ماه دارو خورد بعدش آزمایش داد ، دوباره دارو‌نخورد و اقدام کردیم منم الان پنج روز که سقط کردم ، سرم آی وی آی جی هم زدم، اما نشد موندم چه کنم ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز