2777
2789
عنوان

خانومای گل بیاید نظر بدید

25 بازدید | 2 پست

من از ی پسره خوشم میاد تو چت خیلی خیلی خیلی باهاش خوب حرف میزنم.ینی فک کمم فهمیده ازش خوشم میاد.اما تو خیابون ک میبینمش ناخودآگاه اخم میکنم اصلا نمیتونم لبخند بزنم مث قوزمیتاس رفتارم خودمم میدونم اشتباه .حالا ب نظرتون این پسر چ برداشتی میکنه ؟

و اینک ب نظرتون چطوری تو خیابون ک دیدمش لبخند بزنم؟ بخدا اصلا نمیتونم انگار میخوان فش بدن بهم وفتی بهش لبخند میزنم

لبخند نزن

نیاز نیس پرروش کنی

خودتو بگیر دور برنداره

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

لبخند نزننیاز نیس پرروش کنیخودتو بگیر دور برنداره

اخه ازش خوشم میاد اونم حس کردم خوشش،میاد اما حس،میکنم بخاطر اخم  کردنم فک میکنه ازش بدم میاد و نمیاد جلو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.