2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید جون هرکسی که براتون عزیزه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 37 پست
دنبال ورد و دعا نیستم فقط خواستم هرکس در توانشه فقط برام یه صلوات بفرسته تا روزی که دلم خنک شه و بگم ...

عزت نفس داشته باش این رفتارشو هرگز فراموش نکن اون لیاقت عشق تورو نداشت

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
اهمیت نده ارزش خودتو حفظ ڪن ڪمے عزت نفس داشتہ باش دخترم..فقط دورے ڪن تا بفهمہ دیگہ مهم نیست برات

درسته نهایت تلاشم رو می کنم و امیدوارم خدا تو این راه بهم کمک کنه و هوام رو داشته باشه و جوری باشه که اصلا رنج و عذاب نکشم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزت نفس داشته باش این رفتارشو هرگز فراموش نکن اون لیاقت عشق تورو نداشت

دقیقااا

یکی رو دوست داره که اصلا لایق نیست بزار با همون باشه

امیدوارم همونقدر که من عذاب و سختی کشیدم خدا تو رابطه اش با همون دختر که خیلی عاشقشه انقدر عذابش بده تا روانی بشه همونطور که من رو عذاب داد😭😭😭😭🙏🙏🙏

عزیزم به زور که نمیتونی کسیو عاشقه خودت کنی این طرز تفکر وحشتناک چیه که میخوای عذاب بکشه الان با این ...

باشه هرجور دوست داری فکر کن عزیزم

من خیلی شرایط بدی دارم و از خدا خواهش می کنم هرکی باهام هرجور رفتار می کنه نتیجه اش رو ببینه🙏

[QUOTE=389052408]دقیقااا یکی رو دوست داره که اصلا لایق نیست بزار با همون باشه امیدوارم همونقدر که من عذاب و سختی کش ...[/

باید به این پذیرش برسی که اون حق داره کس دیگه‌ای رو دوست داشته باشه این نفرتو از دلت بیرون کن تا خودت اذیت نشی کمتر بهش فکر کن

[QUOTE=389052408]دقیقااا یکی رو دوست داره که اصلا لایق نیست بزار با همون باشه امیدوارم همونقدر که من ...

درسته کاملا حق داره و ای این نصیحت نیستم

از این ناراحتم که ۶ ماه تمام من رو سر کار گذاشت و مدام گمراهی می کرد و با احساساتم بازی می کرد اشکال نداره ما کوچیک و خدامون بزرگه...

درسته کاملا حق داره و ای این نصیحت نیستماز این ناراحتم که ۶ ماه تمام من رو سر کار گذاشت و مدام گمراه ...

امیدوارم تو زمان مناسبش یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره مطمئناً حکمتی توی این کار بوده

امیدوارم تو زمان مناسبش یه آدم خوب سر راهت قرار بگیره مطمئناً حکمتی توی این کار بوده

دقیقا

خدا همیشه بهترین هارو برام خواسته و می خواد

و تو هر کارش یه حکمتی هست خدا جونم کاری کن همین قدر که الان ناراحتم و تو رنج و عذابم همونقدر سختی و رنج بکشه و اینکه یه روزی اونقدری از زندگی ام خوشحال بشم که جیگرم حال بیاد و از صمیم قلب بگم خدایا شکرت

باشه هرجور دوست داری فکر کن عزیزممن خیلی شرایط بدی دارم و از خدا خواهش می کنم هرکی باهام هرجور رفتار ...

به خدا مثل خواهر خودم میدونم که اینو دارم بهت میگم ، هر وقت به این پذیرش در قلبت رسیدی که مالک کسی نیستی ، رها کردی ، و با قلبت دوست داشتی بدون اینکه احساس مالکیت کنی اونوقت منتظر معجزه باش در زندگیت در غیر این صورت با این باور و تفکرات اشتباه جز اتفاقات منفی در زندگیت اتفاقی نخواهد افتاد ، دنیای درون ما دنیای بیرون ما رو رقم میزنن ، درونت رو زیبا کن و منتظر اتفاق های قشنگ تو زندگیت باش 🌹

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

به خدا مثل خواهر خودم میدونم که اینو دارم بهت میگم ، هر وقت به این پذیرش در قلبت رسیدی که مالک کسی ن ...

من همه چیز زندگیم رو سپردم به خدا امیدوارم خودش بهم کمک کنه

و یه جوری اون شخص پیش دیگران ضایع بشه و همون کاری که باهام کرد عاقبتش رو ببینه جیگرم حال بیاد و بگم خدایا ممنونم از لطفت🌷🙏

دقیقااایکی رو دوست داره که اصلا لایق نیست بزار با همون باشهامیدوارم همونقدر که من عذاب و سختی کشیدم ...

آبجی 🙃 ، والله عاشق که باشی معشوق هزاران بار بلا که سرت بیاره ، تو حاضر  نیستی خار به پاش بره 💔 ببخش ولی تکرار میکنم ،با این آرزویی که براش داری ، این حسی که فکر میکنی عشقه ، توهمی بیش نیست . نگران هم نباش یه مدت که بگذره فراموش میکنی 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗