2777
2789

یکی رو خیلی دوستش دارم فکر کردم اونم منو دوست داره ولی هفته پیش باهام بد برخورد کرد و الان به طرز عجیب و غریبی تو پارک دیدمش و بازم باهام بد برخورد کرد و از قصد هی با دوستم حرف می زد و گرم می گرفت واقعا دلم شکسته از خدا خواستم که اگر به مصلحتمه دوباره راه ارتباطیم باهاش باز بشه و باهام مهربون رفتار کنه ولی انگار خدا نمی خواد ذکری هستش که بهم بگید تا بتونم فراموشش کنم؟ دعایی هست که براش بخونم(خیلی بهم ظلم کرده با وجودی که می دونست دوستش دارم همیشه رفتارهای متناقضی از خودش نشون می داد و سردرگمم می کرد و سر اون یکم درسم افت کرد)

می خوام همونجور که من رو رنجوند و عذابم داد همونجور عذاب بکشه دعایی سراغ دارید؟

خواهرای قشنگم لطفا هرچی می دونید بهم بگید و دریغ نکنید خیلی حالم بده

و اگه چیزی سراغ ندارید فقط خواهش می کنم ازتون برام یه صلوات بفرستید همین هرکی فرستاد برام لایک کنه🥺🙏💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از شمایی که بخاطر یکی ک نمی‌شناسید کیه و دوسش دارید ملتو به جون عزیزش قسم میدید....شما خودخوا ...

من خیلی حال روحی بدی دارم و نیاز داشتم که کاربرای نی نی سایت راهنمایی ام کنن یا صلوات بفرستن 

هیچ وقت قضاوت الکی نکن و کارما رو فراموش نکن

باید اذیت بشی و ناراحت بشی که حک شه تو مغزت ک دیگ کسیو ک دوستت نداشته باشه رو دوست نداشته باشی

دقیقا تا حالا انقدر عاشق کسی نشده بودم

فقط ضربه دیدم

امیدوارم همونطور که ازش لطمه خوردم و پدرم رو با کارهاش در آورد همونجوری عذاب بکشه

اهمیت نده ارزش خودتو حفظ ڪن ڪمے عزت نفس داشتہ باش دخترم..فقط دورے ڪن تا بفهمہ دیگہ مهم نیست برات

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
من خیلی حال روحی بدی دارم و نیاز داشتم که کاربرای نی نی سایت راهنمایی ام کنن یا صلوات بفرستن هیچ وقت ...

برو بابا..یه کارما ا فتاده دهنشون ....یاد بگیر درست صحبت کن...طرف عزیزش رو سر راه نیاورده ک بخاطر ‌ناله های چسی بعضیا قسم میدید...بخاطر رابطه ای که معلوم نیست کی به کیه...

این دیگه قسم دادن داشت🤔ورد و دعا چیه اراده کن از قلب و ذهنت بندازش بیرون

دنبال ورد و دعا نیستم فقط خواستم هرکس در توانشه فقط برام یه صلوات بفرسته تا روزی که دلم خنک شه و بگم خداجونم مثل همیشه یاری ام کردی 

برو بابا..یه کارما ا فتاده دهنشون ....یاد بگیر درست صحبت کن...طرف عزیزش رو سر راه نیاورده ک بخاطر ‌ن ...

شما به این می گه چس ناله؟

واقعا متاسفم 

می سپارمت به خدا

واقعا؟حتما می خونمش امیدوارم نتیجه بگیرم

یه ماست تهیه کن 

سه بار سوره کوثر رو به نیت فراموشی شخص بخون فوت کن به ماست بخورش 

تا 7 روز این عمل رو تکرار کن 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

عزیزم به زور که نمیتونی کسیو عاشقه خودت کنی 

این طرز تفکر وحشتناک چیه که میخوای عذاب بکشه 

الان با این حرفت ادعاتم میشه که دوسش داری ؟ ! 😑

به قرآن اگه از عشق چیزی فهمیده باشی