2777
2789
عنوان

ساعت صفر تهران داره میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 30 پست
چه ربطی داشت اصلا متوجه نمیش

😏😏😏

کسی ک خودش و ب خواب زده اصلا نمیشه کاریش کرد

مجددا میگم ریپلای نکن

نگاه نمی‌کنم چ برسه جواب بدم

اوکیه؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

😏😏😏کسی ک خودش و ب خواب زده اصلا نمیشه کاریش کردمجددا میگم ریپلای نکننگاه نمی‌کنم چ برسه جواب بدما ...

چه مسخره اید وقتی میگید ریپ نزن و بعدش دوباره نگاه میکنید . این هم مطمعنا نگاه میکنید 

ددست حرفتو بزن دیگه ادم بفهمه دوران تیکه و کنایه گذشته

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمبود برق هیچ ربطی به استفاده های مردم بدبخت نداره

کسی گفت کمبود برق؟ هرچند اونم ربط داره البته برق چیزی هست که مردم زیاد نمیتونن صرفه جویی کنن . اون دوتا لامپ خاموش کردن تاثیری نداره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ربطش در کل بمعنی عدم مدیریت صحیحه که امروز به این روز افتادیمالبته مصرف صحیح یه بحث دیگه س

بله منم اینو میدونم . وقتی ۱۵ درصد هدر رفت توی لوله است . یا اب های پشت سد که داره تبخیر میشه 

کمبود برق هیچ ربطی به استفاده های مردم بدبخت نداره

اره اما تولید برق کمه چون باران نبارید امسال آنچنان من یادم میاد ۱۰  ۱۵ سال پیش  شهرمون گرگان پاییز و زمستون همش بارانی بود باران می‌بارید ۳ ۴ روز پشت هم اوایل پاییز همش طوفان و باد و باران شدید بود اما الان خیلی خیلی  کم شده 

بس کنید دیگه به خدا مردم رو روانی کردید

نه بابا کجا روانی شدن کسی عین خیالشم نیست

نه بابا کجا روانی شدن کسی عین خیالشم نیست

خیلی روی روح و روان آدم تاثیر داره 

تلویزیون رو روشن می کنی 

همین'رو میگه 

میای سایت همین 

یعنی مردم حمام نرن 

ماهی یکبار حیاط نشورن 

به بهداشت رسیدگی نکنن 

کسی که بخواد رعایت می کنه 

نخواد هم اهمیت نمیده 

ولی مردم گتاه دارن 

نه آب هست'

نه برق 

نه گاز 

پس چرا این همه افغانی 

وارد کشور شده 

فقط قوانین برای مردم هست 

خیلی روی روح و روان آدم تاثیر داره تلویزیون رو روشن می کنی همین'رو میگه میای سایت همین یعنی مردم حما ...

بحث روی حموم نرفتن و ماهی یکبار شستن نیست . کاش ماهی یکبار بود .ولی بعضیا هر چند روز تازه اونم حال ندارن یه طی دستشون بگیرن با فشار اب کثیفی رو مشایعت میکنن.  هیمن چند روز پیش ینفر تاپیک زده بود همه میگفتن حمام ۱ ساعت ۱ ساعت و نیم حداقل 

بحث روی حموم نرفتن و ماهی یکبار شستن نیست . کاش ماهی یکبار بود .ولی بعضیا هر چند روز تازه اونم حال ن ...

همین دیگه 

کسی نخواد رعایت کنه 

رعایت نمی کنه 

این تذکر دادن ها فقط باعث استرس و فشار روانی میشه 

همین دیگه کسی نخواد رعایت کنه رعایت نمی کنه این تذکر دادن ها فقط باعث استرس و فشار روانی میشه

اتفاقا باید تذکر داد به خودش بیاد. یکنفر میگه دو نفر میگه نفر سوم طرف درست میشه