2777
2789
عنوان

کمک کنین تا آب هم قطع نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 75 پست
ما خانوادگی همه از همون بچگی عادت داشتیم ب صرفه جویی اینجوری بزرگ شدیمخیلی کم پیش میاد آب اصراف بشهو ...

آفرین به پدر ومادرتون.دقیقا مثل شما درصد کمی هستن

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصرف درست آره .وقتی بارش کم بوده نسبت به قبل لازم نیست هرروز حیاط بشورم هرروزکل خونه روبشور بساب کنم ...

اونکه بله عقل حکم میکنه آدم حد نگه داره ولی در کل تاثیری روی نبود آب نداره.

مثل اینه یکی سرطان حاد داره بگن کمتر نمک بخور فشارت بالا نره؛ بله بهتره رعایت کنه ولی اصل درد سر جاشه و اینکه بگی چون نمک خوردی مریض شدی مسخرس

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ما چند روزه هر روز یکی دو ساعت آب قطع میشهبرق اگه قبلا یک روز در میان بود الان روزی دوبار قطع میکننخ ...

منم ازهمین میترسم .لااقل خودمون به فکر خودمون باشیم.شما هم متاسفانه مبتلاش شدین

از عید نوروز امسال شهر ما فشار آبش به شدت کم شده، خیلی کم. حتی پیش میاد پنج یا شش روز انقدر فشار آب ...

وای وای وای که هرچی بگین این داستان سر دراز دارد وتموم نمیشه حالا هرچی میخوای بگو اون ازمسئول اینم خود مردم

اونکه بله عقل حکم میکنه آدم حد نگه داره ولی در کل تاثیری روی نبود آب نداره.مثل اینه یکی سرطان حاد دا ...

دقیقا واین دست مسئوله که چیزی نگم بهتره .اگر کاری میخواستن بکنن برای برق میکردن.

کاش این تاپیک هم زیاد بازدید بخوره 

همینجا هم گوشزد بشه خیلی خوبه

به بچه هام گفتم اب بازنکنن

اگرم بازکردن شیر رو کم بازکنن

شوهرم تذکر میده مدام 

باید به بچه هام آموزش داد تو مدرسه تو خونه وهمه جا

چون اب واقعا حیاتیه،

زمان ما هر دانش اموز هم یار پلیس بودتا بستن کمر بندی ایمنی رو فرهنگ سازی شدهربچه تو ماشین تذکر میداد ...

دقیقا این چیزا باید از بچگی پایه فرهنگ سازی بشه