2777
2789
عنوان

کمک کنین تا آب هم قطع نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا برقی رو هممون یادمونه میگفت هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش،

حالاهم باید فرهنگ درست مصرف کردن اب رو آموزش بدن 

به بچه ها مخصوصا،چون کشور ما یه کشور خشک وگرمسیری هست وبارندگیش کمه 

یه مدت بستن کمربند ایمنی بود که اینم شد یه عادت برای راننده

ها ،

بابا برقی رو هممون یادمونه میگفت هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش،حالاهم باید فرهنگ درست مصرف کردن ا ...

آره یادمه .دقیقا باید فرهنگ سازی بشه که فعلا انگار براشون مهم نیست .بهتره خودمون شروع کنیم و تو گروهها،به خانواده ها،بچه ها بگیم

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

شرایط اضطراری هست من خیلی میترسم نمیدونم چرا زیرنویس نمیشه تبلیغ کم مصرف کردن اب،راه های صرفه جویی ر ...

اوضاع اصلاخوب نیست،نمیدونم بگم بیخیالن نمیدونم بگم کارشون بلد نیستن نمیدونم ....منکه میگم همش هست

آفرین به پدر ومادرتون.دقیقا مثل شما درصد کمی هستن

اونایی که توی آپارتمان هستن کنتور مشترکه برهم پیشی میگیرن توی مصرف آب میگن نکنه سرشون کلاه بره چون پول میدن مصرفشون کم باشه همسایه دیوار به دیوار ما قشنگ صدای لوی آب میاد وقتی میره سرویس بهداشتی روانیه ده دقیقه با فشار زیاد آب بازمیکنه چند بار گفتیم گوش نمیکنه 

[QUOTE=389054016]اونایی که توی آپارتمان هستن کنتور مشترکه برهم پیشی میگیرن توی مصرف آب میگن نکنه سرشون کلاه بره چون پ 

همچین کسایی باخودشون هم لج دارن.انگار مشکل دارن وتلافیش رو سرنعمت خدا درمیارن.خدا کمکمون کنه

دقیقا این چیزا باید از بچگی پایه فرهنگ سازی بشه

چند سال پیش توی یه مجتمع بودیم بلوک بغل دستی هرروز آب باز می کردتوی یه باغچه کوچیک به والله قسم یه ساعت شایدم بیشتر ازبالا تذکر میدادم گوش نمی کرد زنگ زدم سازمان آب گفت مانمی تونیم چیزی بگیم پولشو میده

چند سال پیش توی یه مجتمع بودیم بلوک بغل دستی هرروز آب باز می کردتوی یه باغچه کوچیک به والله قسم یه س ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♂️ما دو سه ماه یکبار ترکیدگی لوله آب داریم داخل کوچه هروقت هم میان وصل میکنن دقیقا تا دوساعت باید آب ول بره تا شن های توی اب برطرف بشه حالا نه من تنها کل خونه های اون منطقه که ترکیدگی براشون اتفاق افتاده،حساب کن ۲ساعت هرخونه آب رو ول بذارن چقدر آب هدر میره.زنگ زدم اداره آب گفتم فکری بکنین نعمت خدا رفت،تموم شدلااقل درست تعمیر کنین نترکه،گفت نمیشه کاریش کرد شن میره توی لوله ومانمیتونیم کاریش کنیم.اعصابم خیلی بهم ریخت