2777
2789

با یه پسر دوستم که از لحاظ اخلاقی و شخصیتی خیلی تایپمه 

و خیلی دوسم داره 

ولی پول نداره فعلا بیاد خاستگاری با اینکه من شرط خونه و ماشین گذاشتم و سخته براش جور کردنش و داره تمام تلاشش رو میکنه

منتها من دیگه شرایط خونه پدر موندن رو ندارم اذیتم و نمیتونم تحمل کنم هرچه سریع تر دلم میخواد از این خونه برم

نه دوس پسرم میتونه بگیرتم نه خانوادمو میتونم تحمل کنم آرزوی مرگ دارم

نگین خونه و ماشین نخواه کوتاه بیا چون خانوادم به هیچ عنوان قبول نمیکنن این دو چیز رو باید داشته باشه و اینکه نمیخوام ریسک کنم خودش میگه ماشین بخرم بیام جلو ولی من چون میدونم قبول نمیکنن میگم نه

چون اگه بعدا باز بیاد میفهمن دوست بودیم برام بد میشه اونجوری اصلا دیگه قبول نمیکنن 

حالا وقتایی که دعوام میشه با خونه میگم اینو چرا گرفتم که پول نداره کاش یکیو میگرفتم که شرایطش اوکی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ترحم  کردن ب یکی خیلی بده اگه دوسش نداری ولش کن

حالا طرف منم  عین نامزدته خیلی بهم میایم خیلی دوسم داره ولی پولدار نیست ولی من باهاش کنار میام 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بنظرم ترحم کردن ب یکی خیلی بده اگه دوسش نداری ولش کنحالا طرف منم عین نامزدته خیلی بهم میایم خیلی د ...

منم کنار اومدم دیگه ولی سختمه ترحم نمیکنم دلم میخواد بگیرتم

این ها همش بهانه هست عشقی در کار نیست بهتره اسمش را بذاریم وابستگی 

بنظرم اون آقا را تحت فشار نذار شما 

و رابطه را هر چه زودتر تمام کن 

و مهم تر از چاله در چاه خودتو ننداز

همینقدر که شرایط مالی مهمه تاکیدتون روی موارد اخلاقی و خانوادگی هم باشه در انتخاب کیس جدید یا همسر آینده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
این ها همش بهانه هست عشقی در کار نیست بهتره اسمش را بذاریم وابستگی بنظرم اون آقا را تحت فشار نذار شم ...

اون من رو دوست داره ولی من کمتر اره شاید وابستگیه واسه من ولی ترجیح میدم طرف مقابلم عاشقم باشه اینجوری زندگی بهتری خواهم داشت

اون من رو دوست داره ولی من کمتر اره شاید وابستگیه واسه من ولی ترجیح میدم طرف مقابلم عاشقم باشه اینجو ...

بله در رابطه ای که مرد عاشق تر باشه اون زندگی می‌تونه یک زندگی پایدارتر باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم کنار اومدم دیگه ولی سختمه ترحم نمیکنم دلم میخواد بگیرتم

مطمئنی اگه تمومش کنی یکی میاد بگیرتت ک پولدار باشه خونه و ماشین داشته باشه؟؟؟

وضع مالی خیلیااااا خرابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مطمئنی اگه تمومش کنی یکی میاد بگیرتت ک پولدار باشه خونه و ماشین داشته باشه؟؟؟وضع مالی خیلیااااا خراب ...

و اینکه عاشقتم باشه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40