2777
2789
عنوان

خوبه نامزدمو به خاطر اینکه پول نداره ول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 25 پست
مطمئنی اگه تمومش کنی یکی میاد بگیرتت ک پولدار باشه خونه و ماشین داشته باشه؟؟؟وضع مالی خیلیااااا خراب ...

نه اصلا مطمئن نیستم کامنت هم نوشتم الان،و من بجز بی پولی هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم پول به دست میاد ولی نمیتونم یه سری چیزای دیگه رو توی اون آدم پولداره پیدا کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شماها تو خونه پدری از چه حد رفاه و درآمدی بهره میبرین که با این قیمت ها خونه داشتن شرط ازدواج هست . خیلی هنر کنن و حقوق خوب داشته باشه بتونه یه ماشین بخره.  خرج عروسی و قر. وفر  ش رو بده . واقعا جالبه بدونم بابات چکار خودت چ کاره ای!

نه اصلا مطمئن نیستم کامنت هم نوشتم الان،و من بجز بی پولی هیچ مشکل دیگه ای باهاش ندارم پول به دست میا ...

جواب خودتو دادی دیگه

ب نظر من همه چیز پول نیست خیلیا با داشتن پول دلشون خوش نیست 

من حالی ک کنار عشقم دارمو با میلیاردها پول عوض نمیکنم

شاید خیلیا بگن هنوز وارد زندگی نشدم اینو میگم

پول مهمه ولی همه چیز نیست با کار و تلاش پول ب دست میاد 

ولی عشق همینجوری نمیاد

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱