2777
2789
زن با خانم فرق دارد اینا زنم نیستن چنان فحاشی میکنن ،گاها شک دارم مردنچون اکثر اینجا دعوا دارن ...

بله موافقم ک گاهی اقا هستن درنقش کاربری خانم، ولی یه عده هم نوجوان هستن و بخاطر اون حال و هواشونه.. 

من خودم ازطریق همین سایت عضو گروهی شده بودم ک مثلا برای دورهمی خانم ها بود ولی بیشترشون نوجوان و بچه هایی ت سن13 الی بالاتر ک روز اول دیدم ت گروه همش شوخیاشون فحش و بی احترامیه، هم نگران بچه خودم شدم چون یه تلنگری شد واسم ک بچه خودم هم14سالشه و ت دنیای مجازی یعنی چ رفتاری داره؟ و اینکه نتونستم اون فضارو تحمل کنم و همون روز لفتیدم. میخوام بگم دیگه مث قبل نیس ک خانم های باردار باشن ت سایت یا مادرها. الان بیشتر بچه ها و نوجوان ها سایت رو پرکردن. ک البته نمیگم همشون اهل فحشَن خیر اتفاقا خیلیاشون هم مودبَن هم ادم لذت میبره باهاشون هم صحبت میشه

نه گلم مرفه نیستم ولی روزی دو ساعت قطعی آب داریم اونم حتی نمیدونیم چه ساعتی اتفاق میفته که آمادگی دا ...

ما تا دلت بخواد قطع اب داریم ولی افزایش قیمت راهش نیست لطفا دیگه این حرفو تکرار نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.