2777
2789
از بعضیاشون نمیشه حتی یه سوال پرسیدم یورش میکنن رسماً

بدتر اینکه یکی ی تاپیک میزنه همه میان بهش توهین میکنن اصلا مهم نیست موضوع چیه فقط بی احترامی و توهین میکنن ب استاتر

قبلنا احترام یود اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربرا این سایت نرمال نیستن البته بعضیا همه رو نمیگم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

چیشدع مگ

من حکم اونیو دارم ک تازه از زیر پتو سرمو میارم بالا میگم چتونه چقد داشتید حرف میزدید

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شما خودت خانم نیستی؟؟؟ ت این سایت نیستی؟؟؟ چرا جمع میبندی گله من😂

زن با خانم فرق دارد 

اینا زنم نیستن  چنان فحاشی میکنن  ،گاها شک دارم  مردن

چون اکثر اینجا  دعوا دارن  و میپرن به ادم  گل من💕👍🏼

Azar dey

من بودم گفتم خب مگه بده والا یه لوبیا ۵۰۰ تومنه اونوقت قبض آب !!!

خوب نمی‌دونی اب گرون بشه قیمت همه چی می‌ره بالا حالا دلت میخواد ابم نخوریم چون ارزونه؟حسرت ظرف شستن ولباس شستن بمونه رو دلمون ؟لطفا دیگه تکرار نکن حرفتو 

مگه بحث پولشه اخه

نه من گفتم قطع کردن آب باعث صرفه جویی نمیشه چون آب که میاد همه کارهای نکرده مثل ظرف و...باید انجام بشه 

ولی اگه گرون باشه خب مثلا طرف موقع ظرف شستن آب رو همینطور باز نمیذاره یا مدام حیاط نمیشوره و...

بابل گام توعییییی😭

همون که میخواست روح و جن احضار کنه ای خدا

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸