2777
2789

یکی اقوام هست خونشون تو کوچه ما هست همسایه هستیم بعد همیشه قبل ناهار یا شام میاد خونم و موقع رفتن میگه من میخام ناهار بزارم پیاز ندارم سه تا پیاز بهم بده یا میخام اش بپزم رشته بهم بده یا رب تموم کردم و...تقریبا هرروز میاد ی چیزی میبره میره با اینکه سوپرمارکت بغل خونشونه انگاری به مفت خوری عادت کرده ی بارم باهم بازار بودیم گفت من ۱۸۰۰ کم دارم بهم قرض میدی منم رودروایسی دادم زیاد اهل قرض دادن و گرفتن نیسم الان ۴ماهه به روی خودش نیورده پولمم پس بده به شددددتم باهاش رودروایسی دارم چون فامیل همسرمه چیکار کنم دیگه نیاد خونم چیزی نبره و پولمم پس بده چجوری بهش بگم پس بده

هرچی خواست بگو ندارم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان زنگ بزن بگو پول لازم دارم پولم و بده

دوبار که اومد بگو شرمنده تموم کردیم از سوپری بگیر با خنده

این پروعه داره سواستفاده میکنه ازت

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

به نظرم رودربایسی بذار کنار باهمسرت مشورت کن بعدم پیام بده امروز بگو همسرم نیازش داره چون مال اون بوده پول شماره کارتم بده از الانم میاد ببره بگو شرمنده نداریم تموم کردیم تا کی میخوای عزیزم رو بدی بهش نکن این کارو ولی میگم باشوهرت هماهنگ باش که پشتت باشه بدونه قضیه چیه

منم بلد نیستم 

برای همسایه یه کاری انجام دادیم . پولی که نگرفتیم بابتش هیچ 

از خودمون هم وسیله گرفتیم براش وسیله ش رو درست کردیم .

شماره حساب گرفته یه ماهه میخواد واریز کنه

راضی باش به رضای خدا 

اول اینکه رفت و آمد رو محدود کن،رو نده هرروز بیاد

اگر گفت پیاز بده،بگو ندارم،تموم شده،گفت رب بده بگو یه قاشق مونده میخوام بزنم به غذای خودم و...خلاصه بپیچونش،داره سواستفاده میکنه

در مورد پول هم اگر روت نمیشه رو در رو بگی،پیام بده ببخشید فلانی من الان بیرونم،میخوام خرید کنم پول کم اوردم،بی زحمت اون ۱۸۰۰ که قرض گرفتی برام کارت به کارت کن

خجالت بذار کنار وگرنه حالا حالا ها باید شاهد این کاراش باشی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....