2777
2789
عنوان

داستان من و کنکور امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 46 پست
آره میفهمم نرسیدن چقدر سخته باورت میشه من حتی تا قبل از کنکور اردیبهشت هر وقت تست ۴۰۳ حل میکردم گریه ...

آخییی عزیزمممم🫂 

آفرین شجاعتت و قدرتت، ان شالله میرسی همین روزا به هدفت به امید خدا 

تراز پارسالت هم خیلی خوب بوده باریکلا، من از ۶۰۰۰ باید بیام بالا🥲

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر احساساتت رو عمیق منتقل کردی 

فکر میکنم باید چند تا کار انجام بدی

یک اینکه خودت رو ببخشی اشکالات ندارم که یازدهم و دوازدهم درس نخوندن تو هنوز نوزده ساله و فرصت جبران داری(خودمم تا دهم خیلی خوب خوندم و یازدهم و دوازدهم رها کردم

دوم اینکه آنقدر خودتو مقایسه نکن وگرنه هیچوقت جلو نمیری

سوم اینکه بهتره یه استراحت هدفمند داشته باشی توی گوشی بودن استراحت نیست

چهارم اینکه داری الکی وقتتو تلف میکنیم کسی. دندون میخاد مطلقا با تراز کنکور شش هزار اصلا نباید بهش فک کنه 

بنظرم منتظر نتایج نباش یه هفته استراحت کنم پر قدرت تر برگرد 

نشی مثل من که دوسال پشت موندما

البته الان دانشجوی پزشکی هستم ولی پشت موندن خیلی فشار روانی بالایی بهت وارد میکنه

لطفا لایک نکنید  
آخییی عزیزمممم🫂 آفرین شجاعتت و قدرتت، ان شالله میرسی همین روزا به هدفت به امید خدا تراز پارسالت هم ...

ممنونم ازت

ولی یه چیزی بگم ۶۰۰۰ رو به ۸۰۰۰ رسوندن کار خییلی راحت تری نسبت به اینکه ۸۰۰۰ رو بکنی ۱۰۰۰۰ 

پس خیالت راحت باشه تا یه جاییش راحته 

برای گرفتن تراز های بالای ۹۰۰۰ است که دیگه باید خیلی سخت تلاش کنی 

آره

مرسی عزیزم 

پس حتما ی سر به مشاور ارشد های سیب ترش میزنم

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

ممنونم ازتولی یه چیزی بگم ۶۰۰۰ رو به ۸۰۰۰ رسوندن کار خییلی راحت تری نسبت به اینکه ۸۰۰۰ رو بکنی ۱۰۰۰۰ ...

مشکل اینه که تراز بالای ۱۰ میخوام اگر خدا بخواد 🥲

کلاس آموزشی داشتین؟ ماز کلاسینو تام لند؟ 

چقدر احساساتت رو عمیق منتقل کردی فکر میکنم باید چند تا کار انجام بدییک اینکه خودت رو ببخشی اشکالات ن ...

متاسفانه... چون با قلبم نوشتم 🙃

مرسیی از اینکه پیام گذاشتی و خوندی 

بله درست میگید میدونم که امسال نمیشه ولی ی امید الکی ته دلم دارم... 

پزشکی فکر می کنم خیلی سخت باشه، خسته نباشی 

بازم ممنونم ازت🫂❤

متاسفانه... چون با قلبم نوشتم 🙃مرسیی از اینکه پیام گذاشتی و خوندی بله درست میگید میدونم که امسال نم ...

امید نیست اهمال کاریه 

البته ببخشید آنقدر رگ گفتم 

شما از دور درس خوندن خارج شدید و تا برگردید بهش خیلی زمان میبره

لطفا لایک نکنید  
امید نیست اهمال کاریه البته ببخشید آنقدر رگ گفتم شما از دور درس خوندن خارج شدید و تا برگردید بهش خیل ...

نه خواهش می کنم، مرسی که واقعیت رو گفتید 

باید چی کار کنم برگردم؟ واقعا نمیدونم

نه خواهش می کنم، مرسی که واقعیت رو گفتید باید چی کار کنم برگردم؟ واقعا نمیدونم

بنظرم با خودت صادق باش عزیزم 

خودت هم میدونی که واسه دندون باید بالای ۱۰هزار بشی حتی اگه نه هزارم بشی نمیشه بری 

بنظرم اول برو به استراحت درست و مشتی بکن بیرون برو مسافرت برو با خانوادت وقت بگذرون واقعا گوشی استراحت نیست 

بعدش هم شروع کن کم کم به خوندن 

تابستون و از دست نده عزیزم

شما چون مثل سال اول پشت کنکور منید دارم میگم منم اون دوران متوجه شدم عادت درس خوندنم از بین رفته هر کاری هم کنم نمیتونم مثل سابق باشم پس از قدیم های کوچولو کوچولو شروع کردم مثلا روزی دو ساعت و کم کم بردمش بالا و به دوازده ساعت رسوندمش

هفته ای یکبار یه نصف روز هم استراحت داشتم که از درس زده نشاز وقتا استفاده کن 

حال الانتون میبینی که داری حسرت میخوری ایکاشششش ول نمی‌کردم و یازدهم میخوندم

همین حالتو وقتی پیدا می‌کنی که تابستونتو از دست داده باشی 

حیفه تویی که آنقدر هوش و استعداد داری ازش استفاده بکن سال ها سخت درس نخوندی که تهش این بشه باید نتیجشو ببینی عزیزم

لطفا لایک نکنید  
بنظرم با خودت صادق باش عزیزم خودت هم میدونی که واسه دندون باید بالای ۱۰هزار بشی حتی اگه نه هزارم بشی ...

آره واقعا، انگار از آینده خودم هستی، مرسی که حوصله به خرج میدی و تایپ میکنی 

من همیشه تو خوارزمی ها بودم و رتبه اول علمی خیلیی واسم سخته 

مخصوصا اینکه میبینم اطرافیانم با اینکه کل عمرشون ( فقط سال آخر) اندازه من تلاش کردن و به هدفم رسیدن اذیتم میکنه ولی به اونا حسودی نمی کنم واقعا 

فقط از مامان و بابام خجالت میکشم 

نظم خوابم کلاغ ریخته بهم، شب تا صبح بیدار  و صبح تا شب هم خواب 

کلا زندگیم بهم ریخته 

به خودت سخت نگیر من بخوام سرگذشتو برات بگم خون گریه میکنی بازم‌تلاش کن میرسی به حقت

عزیزمم🫂🥲

شما رسیدی؟ 

منم تجربه ی دوران کنکور و اشتباهاتی که داشتم و یکسری هاشو گفتم 

خواستی برو بخون 

عنوان تاپیکمم قسمتی از تجربه ی زندگیم

دوست داشتی بخون و اگه مفید بود برات حس خوبی بهم میده اگه بهم بگی