2777
2789
عنوان

چرا همه اینقدر پی شوهرن

172 بازدید | 29 پست

اکثر دهه هشتادی ها دنبال دوست پسر شوهر پارنترن واقعا که اطراف من خیلی هستن دوستام نامزد دارن یا شوهر کردن 😐 دختر 18/19 ساله واقعا که فکر مستقل شدن درس خوندن نیستن اینا؟ من شوهر الان تو این سن یه مانع میبینم ترجیح میدم تا وقتی تکلیف درس کارم مشخص نباشه ازدواج نکنم یا یه نفر تو این مسیر شبیه خودم پیدا کنم که محدودیت برام درست نکنه که هم خودم هم بچه هام رنج نکشن از یه اشتباه....

بذار یه چیزی برات تعریف کنم بخندی😂یکی تو ۲۳ سالگی شوهر کرد همه گفتن چه بیکار بچه بود باید می‌رفت دنبال کار دستش بره جیب خودش باید درس میخوند بعدا فهمیدن جایی که عروسی گرفتن عمارت خوده داماد بوده😂دیگه هیشکی هیچی نگفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا همه تو این سایت فک میکنن اگه خودشونو صد شوهر کردن نشون بدن خیلیییی روشنفکر و قوی و مستقلن 

خود من ۲۲سالمه هم درس میخونم هم زبان میخونم هم هدف دارم ، تا الان با هیچ پسری دوست ینودم ولی جدیدا نیاز عاطفی واقعا داره ادیتم میکنه 

به هرحال جوون تو این سن دوست داره یکیو داشته باشه و هیچ چیز بدیم نیست

دوستم درسشو ول کرد الان بچه دو ساله داره همسن من و خیلی خوشحاله واقعا درکش نمیکنم 😂

خب خوشبخته که خوشحاله!درک نمیکنی چون جاش نیستی

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚

من نمیدونم چرا همه تو این سایت فک میکنن اگه خودشونو صد شوهر کردن نشون بدن خیلیییی روشنفکر و قوی و مس ...

اره منم گفتم از هیچی نزنی بخاطر شوهر ، شوهر همیشه هست آدم درست پیدا کنی چه اشکالی داره نه اینکه از کار درس بزنی که فقط بشینی خونه تنها بیکار

اره منم گفتم از هیچی نزنی بخاطر شوهر ، شوهر همیشه هست آدم درست پیدا کنی چه اشکالی داره نه اینکه از ک ...

خب ببین منم قبلا مثه شما فکر میکردم ولی ما جای اونایی که زود ازدواج میکنن نیستیم 

من خودمم میدونم اگه شوهر کتم به هیچکدوم از اهدافم نمیرسم 

از طرفی بعصیا خونه پدرشون شرایط خوبی ندارن بخاطر همین زود ازدواج میکنن 

خب ببین منم قبلا مثه شما فکر میکردم ولی ما جای اونایی که زود ازدواج میکنن نیستیم من خودمم میدونم اگه ...

اتفاقا من کسایی دیدم که تو خونه پدرشون هیچی کم نداشتن ولی خام یسری از این پسرای زبون باز شدن بعنوان دوست پسر و از همه چیزشون زدن😂

ادای خوشحالارو درمیاره😂 وگرنه همیشه حسرت زندگی من بقیه دوستمامو میکشه و پشیمونی تو چشمش میبینم چون ...

اینطور که تو میگی نیست عزیزم اشتباه میکنی هرکسی یه جوری خوشحاله

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن دنیا پر از حساب کتابه♻️                                                                   💍💚