2777
2789
عنوان

جدیدا مد شده بازیگرا😅

656 بازدید | 50 پست

میان این مصاحبه های آبکی انجام میدن کل زندگیشون میگن ،خب به ملت ربطی نداره توپول توجیبی نداشتی یا پدرومادرت طلاق گرفتن یا خواستگارمادرت تورو نخواسته ،مریم مومن تومصاحبه اش اینارو میگفت ،بابا زندگیتون کنین برا ما جذاب نیست مشکلاتتون ،یا مثلا کار یکتا ناصروشوهرش پارسال عید دعواشون توفضای مجازی بود،یایه مصاحبه اززیبا بروفه چند روز پیش دیدمم چه خبرتونه بابا شما معروفین آبروی خودتون وخانواده هاتون نبرین

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همشون همینن انگار بگن بی پول و بدبخت بودیم،جذاب تر میشن

والا یکی مثل بهرام افشاری تعریف ازفقر ونداشتنش کرد خیلیم همه باهاش همدردی کردن ولی یکی مثل مومن فقط میخوادموفقیت خودشو نشون بده

عزیزم خوب نمی پسندی نگاه نکنمنم کلی برنامه هست به نظرم جالب نیستن وقتی برای دیدنشون صرف نمیکنم.

اینجاهم تاپیکایی هست که نمیخونم اصلا،منطورم اینه ابروی مادرش داره میبره

والا یکی مثل بهرام افشاری تعریف ازفقر ونداشتنش کرد خیلیم همه باهاش همدردی کردن ولی یکی مثل مومن فقط ...

من هیچ کدومو باور ندارم

بعد همینا جای دیگه بحث میشه میبینی بچگی همشون لَلِه و دایه داشتن

ما کدومو دقیقا باور کنیم

اینا بازیگرن همه چیشون بازی و نقابه

دوباره میسازمت💪

@میاااا‍  سلام گلم بین کرم پودر بورژوا و لورال شیشه ای کدومش بهتره ورنگ بندیش به پوست گندمی روشن روبه سفید میخوره ،جنس پوست خشکه

@میاااا‍ سلام گلم بین کرم پودر بورژوا و لورال شیشه ای کدومش بهتره ورنگ بندیش به پوست گندمی روشن روب ...

سلام قشنگم 

لورال و بورژوا هر دو عالین و‌ کاور خوبی دارن و بسیار سبکن . 

اما چند تا فرق دارن . 

لورال رنگ بندی های بیشتری داره بخاطر همین راحت تر میتونین انتخاب کنین . چون از رنگ گچ تا تیره ترین رنگ رو داره . 

ولی بورژوا فقط برای پوست هایی که تن زردی نیاز دارن و گندمی ها مناسبه . 

از لحاظ ترکیبات بورژوا بهتره و لورال سالم نیست . 

هر دو مناسب مصرف روزانه هم هستن . 

هر دو هم مناسب پوست خشک دارن . بورژوا مدل هلثی و لورال مدل اینفالیبل . 

در کل اگه ترکیبات براتون مهم نیست لورال خیلی گزینه بهتریه چون رنگ بندی های بهتری داره . و برای مراسم و روزانه هر دو میشه استفاده کرد . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام قشنگم لورال و بورژوا هر دو عالین و‌ کاور خوبی دارن و بسیار سبکن . اما چند تا فرق دارن . لورال ...

گلم یعنی چطوره که ترکیباتش خوب نیست؟

خودت یه کرم پودر برا پوست خشک کوفتی من پیشنهاد بده هرچی میزنم کیکی میشه و۲دقیقه بعدمیشورم😭عروسی داریم دلم میخواد کرم بزنم،بی بی کرم فارماسی هم گرفتم بازکیکی میشه وپوستم خشک میکنه،گلم چقدرخوب که شما توسایت هستین ومشاوره میدین❤️🌹