2777
2789

برای جهیزیه میخوام ، من دنبال یه مدل ساده ام ، ازین در چوبی ها هم راستش انقد تو بازار ریخته و همه دارن دیگه ازونا خوشم نمیاد البته برای ادویه چرا ولی دیگه نمیخوام همرو اونجوری بردارم . اینا به نظرتون چطوره؟  برای حبوبات و قند و شکر و سبزیجات و .. 

اتفاقا بنظر من باید تمام بانکه هات یک مدل باشه در فلزی پیشنهاد میکنم

اخه یه سری چیزامو چوب گرفتم ولی برای بانکه ها من میگم سایز متوسط و بزرگ بانکه هامو ازینا بگیرم اون کوچیکا که برای ادویه هست  رو چوب بگیرم با استند چوبی تو کابینتی . از نظر شما بد میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه یه سری چیزامو چوب گرفتم ولی برای بانکه ها من میگم سایز متوسط و بزرگ بانکه هامو ازینا بگیرم اون ک ...

اره خوب نیست بنظر من من خودم قصدم رو درب فلزیه اخه درب چوبیا خیلییی ضعیفن زود میشکنه من قصدم اینه از اینا بگیرم برای جهیزیم که پایین عکسشو میارم

اره خوب نیست بنظر من من خودم قصدم رو درب فلزیه اخه درب چوبیا خیلییی ضعیفن زود میشکنه من قصدم اینه از ...

اره این مدل کاربردی تره ، ولی بنظرم گرد بگیری بهتره من مامانم ازین چارگوشا داره بعد گوشه هاش که کثیف میشه برای شست و شو سخته 

برای جهیزیه مجبوری بگیری ولی در نهایت. حبوباتتو با نایلون میذاری تو فریزر که حشره نذاره

برنج و حبوبات و خیلی چیزای دیگه که خشکن رو سالهاست به صورت فشرده تو بطری نوشابه میریزم نه خراب میشه نه جاگیره چون رو هم تو کابینت می چینم‌ . نمم نمیگیرن . عالیه امتحان کنید

برای جهیزیه مجبوری بگیری ولی در نهایت. حبوباتتو با نایلون میذاری تو فریزر که حشره نذاره

نمیدونم شما کدوم طرفی شاید برا اب هواتونه ولی نا سال هاست بیرون مواظبت میکنیم تو همین بانکه ها تو دمای خونه جایم که زندگی میکنم خشک و گرمه و تا حالا حشره نزده

برنج و حبوبات و خیلی چیزای دیگه که خشکن رو سالهاست به صورت فشرده تو بطری نوشابه میریزم نه خراب میشه ...

آره اینم شنیدم حتما امتحان می کنم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نمیدونم شما کدوم طرفی شاید برا اب هواتونه ولی نا سال هاست بیرون مواظبت میکنیم تو همین بانکه ها تو دم ...

تهران

والا که حشره میذاره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم