من پرتوقع نکردم برای شوهرم همون چیزی که همه انجام میدن منم انجام دادم خریدن جهیزیه و چیزی های پای عروس هست که باید انجام بده ناراحت نیستم ها ولی جاریم تازه وارد خانواده شده هیچی با خودش نیاورد نه جهیزیه نه چیزی های وطیفه هاش بود بیاره خانواده شوهرش بهش گفتن چرا انجام ندادی ولی از اینکه همه کار هارو شوهرش کرده خوشحاله و اینکه مادرشوهرم بهم گفته من ساده ام و جاریم زرنگه تو فکر رفتم که اینا دارن سر منو کلاه میزارن خوب اخر نامردیه همون کاری برای اون میکنن باید برای عروس دیگه بکنن و به جاریم هم گفتم فخر فروشی نکنه چون بهم گفت تو ساده ای گفتم اتفاقا مادرشوهرم هم گفت تو زرنگی و من ساده من چیزی که وظیفه ام بوده انجام دادم برای خانواده شوهرم متاسفم که از شخصیت های گرگ صفت خوششون میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!