2777
2789
عنوان

ضربه شدید به سر

112 بازدید | 10 پست

دخترم دیروز از چهارپایه توی خونشون افتاده اورژانس اومده علائمش رو چک کرده گفته چیزی نیست بعداز اون حالت تهوع وسردرد های شدید داشته شب دوباره رفته بیمارستان اونجا استفراغ کرده سی تی اسکن کردن مشکلی نداشته ولی سردرد ش با مسکن و سرم برطرف نشده الان ۳۰ساعت گذشته تقریبا بهتره یعنی مشکلی برای مغزش بوجود نیومده همچین مشکلی داشتین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی متأسفم بابت اتفاقی که برای دخترتون افتاده. خدا رو شکر که سی‌تی‌اسکن مورد نگران‌کننده‌ای نشون نداده، اما سردرد شدید و حالت تهوع بعد از ضربه به سر می‌تونه نشونه‌ای از ضربه مغزی خفیف یا هماتوم تأخیری باشه که گاهی علائمش با تأخیر ظاهر می‌شن. حتی با وجود طبیعی بودن سی‌تی‌اسکن، برخی علائم مثل سردرد، تهوع، خواب‌آلودگی یا بی‌حسی ممکنه چند روز ادامه داشته باشن. خوبه که حالش بهتره ولی همچنان نیاز به مراقبت و پیگیری داره. ان‌شاءالله چیزی نباشه و زودتر کامل بهبود پیدا کنه.

انشالله عزیزم حتما میره ام آرای خیلی نگرانم

کاملاً درکتون می‌کنم، نگرانی‌تون طبیعی‌ـه. ام‌آر‌آی می‌تونه اطلاعات دقیق‌تری نسبت به سی‌تی‌اسکن بده، مخصوصاً در مورد بافت‌های نرم مغز. ان‌شاءالله همه چیز طبیعی باشه و فقط اثر ضربه سطحی باشه. براتون آرزوی آرامش و سلامتی کامل برای دخترتون دارم. 🙏🌸

خیلی متأسفم بابت اتفاقی که برای دخترتون افتاده. خدا رو شکر که سی‌تی‌اسکن مورد نگران‌کننده‌ای نشون ند ...

خواب آلودگی وبی حسی نداره فقط سردرد البته سردرد های خفیف یه موقع هایی داشت ولی بعدازضربه شدید بوده 

خواب آلودگی وبی حسی نداره فقط سردرد البته سردرد های خفیف یه موقع هایی داشت ولی بعدازضربه شدید بوده

میدونید سردرد شدید بعد از ضربه به سر می‌تونه نشونه‌ی «تکان مغزی» باشه. این یعنی مغز یه تکون شدید خورده که ممکنه توی سی‌تی‌اسکن چیزی نشون نده، چون بیشتر عملکرد مغز تحت تأثیر قرار می‌گیره، نه ظاهرش.

از طرف دیگه، اگه قبلش هم گهگاهی سردرد داشته، ضربه ممکنه باعث بشه اون سردردها شدیدتر و مداوم‌تر بشن. این به خاطر تحریک اعصاب یا رگ‌هایی هست که مسئول احساس درد در ناحیه‌ی سر هستن.

گاهی هم ضربه باعث یه التهاب خفیف در بافت‌های اطراف مغز می‌شه که اونم می‌تونه باعث سردرد طولانی‌تر بشه، حتی اگه خطر جدی وجود نداشته باشه.