2777
2789

گفتم طبیعی میخوام دل  به دریا زدم و طبیعی زایمان کردم امروز ۱۱ روزه ...

سوالی داشتید بپرسید 

شرایطمم میگم که دلتون قرص باشه اگه میخاید طبیعی بچه بیارید

نازایی داشتم 

آی یو ای شدم نگرفت

دو بار سقط داشتم 

یکبار کورتاژ 

ولی طبیعی باردار شدم 

به محض بارداری فشار خون ام رفت بالا قرص خوردم 

سر همین فشار پره اکلامپسی(مسمومیت بارداری) گرفتم و بستری شدم ولی درمان شدم 

۳۷ هفته و دو روز کیسه آب پاره شد رفتم طبیعی زایمان کردم 

نکات مهم: پزشکم با اینکه بسیارررررر پولکیه ولی حاذقه خیلییییی 

بیمارستانم خصوصی بود ( که برا طبیعی پول نمیگیرن) 

فقط برا بی دردی پول دادم که اگه در موردش سوالی دارید در خدمتم ...

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

۷۰ میلیون!!!! حداقل کمتر میگفتی باورمون شه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشون راست میگن خانوم😕شما شاید به گوشتون نخورده

اها باشه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

درست میگه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من برا باور شما تاپیک نزدم به کتفم 😊

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
من برا باور شما تاپیک نزدم به کتفم 😊

@niniyar‍ 

سطح شعور و ادب بعضی کاربرا ک بهشونم کاری ندارین

منم بیشترین مبلغی که شنیدم ۲۰ میلیون بودهاز سزارین اجباری ها هم زیر میزی میگیرن؟

۲۵ رو کرده ۷۰ 

حتی برا طبیعی هم ۱۰ گرفته بود ۱۰ هم بزور گرفت گفت مرخص نمیکنم 

منم بیشترین مبلغی که شنیدم ۲۰ میلیون بودهاز سزارین اجباری ها هم زیر میزی میگیرن؟

هر دکتری ی مدله 

نمیدونم عزیزم ولی مامان خودم چند سال پیش کیسه ابش خیلیی کم اب بود با اینکه باید سزارینم میشد دکتر زیرمیزی خواست

تا رفتیم مطب پولشو بدیم گفتن دکتر دیگه ای که بیمارستان بوده اورژانسی سزارین کرده 

۱۳ سال پیش اینا ۶ تومن خواست😑