2777
2789
عنوان

هفتاد میلیون زیر میزی برا سز خواست منم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 80 پست
@niniyar‍ سطح شعور و ادب بعضی کاربرا ک بهشونم کاری ندارین

اول شما بهش گیر دادید که دروغ میگه بعد حرف بدی نزد گفت باور نداری مهم نیست

خب وقتی تاپیکی باور نداری چرا وارد میشی و خانومی که تازه زایمان کرده اذیت میکنی بجای اینکه تشکر کنید داره اطلاعات میده حداقل تشکر نمیکنید ولی اذیت مردم نکنید 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

۲۵ رو کرده ۷۰ حتی برا طبیعی هم ۱۰ گرفته بود ۱۰ هم بزور گرفت گفت مرخص نمیکنم

خدا ازشون نگذره چجور راحت پول مفت میخورن. اگه یکی نداشته باشه باید چیکار کنه؟ من که خداییش زورم میاد ۷۰ میلیون بدم به دکتر. مگه ی سزارین نیم ساعته چیه که بابتش این همه پول بگیره؟

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان بی دردی چیه

اپیدورال

مخدر میزنن بعد ۵ سانت یکم درد کمتر میکنه ولی اگه میدونستم قبول نمیکردم چون فقط دوتا انقباض نفهمیدم همین 

همسرمم اونجا بود 

هی میگفتم پس این بی دردی به چه دردی میخوره و دو نیم هم پولشه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
@niniyar‍ سطح شعور و ادب بعضی کاربرا ک بهشونم کاری ندارین

عزیزم شما اول بهشون تیکه انداختی! اول تحقیق کنید این مبلغا هست چیز عجیبی نبود ،کسی که خیلی ادعا داره باید اینو بدونه که با حرف زدن هم میشه مشکل رو حل کرد نه نی نی یارو تگ کنه.........👍

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

اول شما بهش گیر دادید که دروغ میگه بعد حرف بدی نزد گفت باور نداری مهم نیستخب وقتی تاپیکی باور نداری ...

تشکر کنم؟؟ این حجم از متوهمی و جوگیریتون از کجا میاد؟؟

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

هر دکتری ی مدله نمیدونم عزیزم ولی مامان خودم چند سال پیش کیسه ابش خیلیی کم اب بود با اینکه باید سزار ...

من سال ۹۵ و ۱۴۰۰ که سزارین شدم حرفی از زیر میزی نبود ولی پارسال که دختر داییم زایمان داشت گفت ۵ تومن به دکترش داده. برام عجیب بود بعدم کسای دیگه مبلغای دیگه ای گفتن...

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما اول بهشون تیکه انداختی! اول تحقیق کنید این مبلغا هست چیز عجیبی نبود ،کسی که خیلی ادعا داره ...

با ادم بیشعور حرفی ندارم

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من سال 1402 با دکتر فلک افلاکی که از بهترین دکترای تهران هست سزارین داشتم سه تومن به خودش دادم

من تهران نیستم ولی دکترم واقعا شورش در اورده برا طبیعی هم ۱۰ اول گرفت بعد تو بیمارستان گروگان بودن تا ۱۰ دوم با دبه ازم بگیره 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
تشکر کنم؟؟ این حجم از متوهمی و جوگیریتون از کجا میاد؟؟

اره باید تشکر کنی که اطلاعات میده تشکر نمیکنی آزار و اذیت درست نیست و حتی تهمت زدن

وقتي ندیدی نمیتونی تهمت بزنی میبینی که خانومای دیگه هم دارن میگن همچین هزینه ای کردن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره باید تشکر کنی که اطلاعات میده تشکر نمیکنی آزار و اذیت درست نیست و حتی تهمت زدنوقتي ندیدی نمیتونی ...

بروبابا