2777
2789
عنوان

احترام شوهرم به مادرش

169 بازدید | 23 پست

افراطیه بیش از حد احترام میذاره میگه سی سال زحمت منو کشیده توقع نداشته باش بهش احترام نذارم  من نمیگم احترام نذاره میگم همونقدم برا من احترام قاعل باشه همیشه مراقبه ناراحت نشه میگه هر کاری از دستم بر بیاد براشون میکنم بخاطرشون تورومن وامیسه

میگم همینقدم منو دوست داشته باش میگه خوبیا من ب چشمت نمیاد حسودی ک ب مادرم احترام میذارم

تگ همونقدم ب من احترام میذاشت مشکلی نداشتم 

حق با کیه تو رو خدا بکین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه به مادرش احترام میزاره که مشکلی ندارهتا جاییکه به زندگیتون آسیب نزنه و حق شما ضایع نشه

میگم ک افراطی هستش الان پول نداشتیم مادرشو برد دکتر خودم کلی خرج داشتم گف ترسیدم ناراحت بشه بگم‌نمیبرمش

اتفاقا همینم گفت گفت میارمش خونه باید ازش مراقبت کنی

دیده حساسی میخواد لجتو دراره بگو بیار بعد ازش کار بکش خودت بشین تا بفهمه

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

از من بدتر نیستی که شوهرم زن اولش مادرش و خواهرش بودن و هستن بعد زن سومم منم

شوهرم دو روز در ماه میاد خونه دلم میخاد با من وقت بگذرونه دو روزم خونه پددرشوهریم در خدمت اوناست