بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زیر میزی چیه تازگیا مد شده؟ مگه اینا پولشونو از بیمارستان نمیگیرن؟
داییم ی هفته پیش عمل دیسک انجام داد دکتر 25 میلیون زیر میزی ازش گرفت😐
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍
داییم ی هفته پیش عمل دیسک انجام داد دکتر 25 میلیون زیر میزی ازش گرفت😐
وا!!! چرا آخه؟؟؟ من فکر میکردم کلک جدید دکترای زنانه! چقدر مسخره ان به خدا. این همه ویزیت میگیرن. پول عملشونم که از بیمارستان میگیرن دیگه چرا مردم رو سر کیسه میکنن؟
وا!!! چرا آخه؟؟؟ من فکر میکردم کلک جدید دکترای زنانه! چقدر مسخره ان به خدا. این همه ویزیت میگیرن. پو ...
به اون چیزی که میگیرن راضی نیستن،،، پول زور میگیرن،،، اگه پرداخت نمیکرد دکتر عملش نمیکرد
ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍