2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم چند ماه پیش این بیمارستان زایمان کرده و راضی بود قرار بود طبیعی باشه اما نت نسته بود و فورا سزارینش کرده بودن

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

افتضاح ترین بیمارستان!!!

ماماها افتضاح!!!

نزدیک بود پسرمو از دست بدم بخاطر اشتباهات ماما و پرسنل

خدا بهمون رحم کرد

چند نفر از اطرافیان اونجا زایمان کردن اوناهم ناراضی...

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

زیر میزی چیه تازگیا مد شده؟ مگه اینا پولشونو از بیمارستان نمیگیرن؟

داییم ی هفته پیش عمل دیسک انجام داد دکتر 25 میلیون زیر میزی ازش گرفت😐

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

داییم ی هفته پیش عمل دیسک انجام داد دکتر 25 میلیون زیر میزی ازش گرفت😐

وا!!! چرا آخه؟؟؟ من فکر میکردم کلک جدید دکترای زنانه! چقدر مسخره ان به خدا. این همه ویزیت میگیرن. پول عملشونم که از بیمارستان میگیرن دیگه چرا مردم رو سر کیسه میکنن؟

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر میزی چیه تازگیا مد شده؟ مگه اینا پولشونو از بیمارستان نمیگیرن؟

همینو بگو یه مبلغ برا نامه سزارین یه مبلغی برا اینکه موقع زایمان بیان بالاسرت بعد پول بیمارستانم جدا

وا!!! چرا آخه؟؟؟ من فکر میکردم کلک جدید دکترای زنانه! چقدر مسخره ان به خدا. این همه ویزیت میگیرن. پو ...

به اون چیزی که میگیرن راضی نیستن،،، پول زور میگیرن،،، اگه پرداخت نمیکرد دکتر عملش نمیکرد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

دوستم چند ماه پیش این بیمارستان زایمان کرده و راضی بود قرار بود طبیعی باشه اما نت نسته بود و فورا سز ...

من میخام از هم اول برم سز بشم چون از طبیعی میترسم دنبال دکتری میگردم بدون زیرمیزی نامه بده

همینو بگو یه مبلغ برا نامه سزارین یه مبلغی برا اینکه موقع زایمان بیان بالاسرت بعد پول بیمارستانم جدا

آخه قبلا ازین چیزا نبود من خودم ۲ بار سزارین شدم حرفی از پول نبود اصلا

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی زایمانت طبیعی بود؟

آره عزیزم

لگنم کوچیک بود بچه تو کانال زایمان گیر کرد یبارم احیا شد چون لوله های اینتوبه رو اشتباهی‌گذاشته بودن احمقا...

کلا نفهمیدن قبل بدنیا اومدن هم یبار ضربان قلبش صفر شد اونجا هم سزارین نکردن منو

ازشون نمی‌گذرم هیچوقت

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍