2777
2789
جون بچمو قسم خورد که هیچی نیست منم باورش کردم دست رو قرآن گذاشت منم خر هم باور کردم تا دختره اسکرین ...

هیچ وقت قسم هاشونو یاور نکن ، اگه قسم و قران حالیشون بود که متعهد بود به زن و بچه 

هیچ وقت قسم هاشونو یاور نکن ، اگه قسم و قران حالیشون بود که متعهد بود به زن و بچه

دقیقا هزار بار بهش گفتم اگه باهام حال نمیکنه برم چرا بهم خیانت کرد هیچ وقت نمیبخشمش هیچ وقت

خدایا خودت کمکم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هزار بار بهش گفتم اگه باهام حال نمیکنه برم چرا بهم خیانت کرد هیچ وقت نمیبخشمش هیچ وقت

من و شما هیچ ایرادی نداریم زیادی خودمونو براشون گذاشتیم فقط طرفمون لاشی هست که اونم نمیشه کاریش کرد 

منم هیچ وقت نمیبخشم 

من و شما هیچ ایرادی نداریم زیادی خودمونو براشون گذاشتیم فقط طرفمون لاشی هست که اونم نمیشه کاریش کرد ...

منم خیانت دیدم گردن نمیگیره ولی بازم داره انجامش میده آشغال

همشون آشغالن اونایی هم تا الان خیانت نکردم یک روزی این کارو میکنن.

یا دستشون رو نشده یا بعدا خیانت می‌کنن 

به قول مشاورم مردا با چشماشونم خیانت میکنن بعد خانماشون میگن شوهر ما پاکه اعتماد داریم ، خب ما هم یک روز فک میکردیم پاک آرین آدم هستن وگرنه زنشون نمی‌شدیم 

البته من یکی از دلایل جداییم خیانته 

باز بعضی مردا گردن میگیرنو فکر جبرانن ولی شوهر من از اون آشغالاست که دلش میخواد ادامه بده

دقیقا شوهر منم از همون شغال هاست 

اونا شاید جبران کنن فقط ظاهری بخاطر آبرو خودشون وگرنه بازم چشمشون بیرونه 

کسی که به بار خیانت کرده بار دوم و سوم براش مثل آب خوردنه مزه شو چشیده 

چرا موندی باهاش وقتیکه می‌دونی موندنت اشتباهه جدایی خیلی سخته ولی باز اشتباه زندگی کردن سختره

دلایل مختلف. چند سال پیش یه خریت کردم دسته چک داده بودم  دست فامیلشون  همش برگشت خورد به خاطر شوهر الدنگم دادم حالا گیر کردم بعدم دوتا بچه دارم. خانوادمم فکر نمی‌کنم  حمایت کنن. دلم برای بچه هام میسوزه هزار تا دلیل دیگه

دلایل مختلف. چند سال پیش یه خریت کردم دسته چک داده بودم دست فامیلشون همش برگشت خورد به خاطر شوهر ا ...

ایشالا که همه چی برات درست بشه عزیزم می‌دونم چقد اذیت میشی درکت میکنم 

ایشالا که همه چی برات درست بشه عزیزم می‌دونم چقد اذیت میشی درکت میکنم

به خدا خیلی اذیتم یه روز خوبم بهش فکر نمی‌کنم یه روز یادم میافته خیلی داغون میشم دلم داره میترکه😓😓