2777
2789

لطفا هرکی زایمان طبیعی کرده تجربشو بگه

من از این میترسم بلایی سر بچه نیاد

چون من از یه معاینه ساده هم بدم میاد و بزور معاینه میشم

چرا سزارین نمیکنی؟

اینجا ی عده ب دروغ میان طبیعی ساده و بدون مشکل نشون میدن 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بیمارستان خصوصی دکترتم برو پیش یه دختر خوب و معروف ... هیچی نمیشه راحت زایمان میکنی میای 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

فقطططسزازین تحربه طبیعی داشتم مرگ دیدم بعدشم ریخت قیافه ش عوض شد رفتم ترمیم اه چندش طبیعی چقدرررررر عمل وحستناکی ترمیم 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

زایمان من سخت نبود.

اوج دردش تقریبا نیم ساعت بود.اون نیم ساعت آخر.

بعدش ی جوری بودم ک انگار ن انگار زایمان کردم.حتی شب هم نذاشتم کسی پیشم بمونه.خودم تنها کارای خودم و بچمو کردم.

اگه میتونی زودتر کلاسای آمادگی زایمان برو که با آمادگی بری واسه زایمان.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
فقطططسزازین تحربه طبیعی داشتم مرگ دیدم بعدشم ریخت قیافه ش عوض شد رفتم ترمیم اه چندش طبیعی چقدرررررر ...

😔😔😔 موافقم منم مثل شمام

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

چرا سزارین نمیکنی؟اینجا ی عده ب دروغ میان طبیعی ساده و بدون مشکل نشون میدن

چرا باید دروغ بگیم؟ پول میدن بهمون مگه؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
زایمان من سخت نبود.اوج دردش تقریبا نیم ساعت بود.اون نیم ساعت آخر.بعدش ی جوری بودم ک انگار ن انگار زا ...

کلاسارو شرکت کردم ماما همراهم میگیرم

اون اخرا دردش چطوره؟

ماشالا شما غیرت داشتی و لوس نبودی

البته منم لوس نیستم اما چون تجربه اش نکردم میترسم

شهر ما سزارین نمیکنن

مث من شکم دومی پول قرض کرذم رفتم استان مث خانما راحت خابیدم سز شدم اصلا نفهمیدمممممممممممممم راحتم رفتم دسشویی چیه طبیعی پر بخیه میاد بری  ادرار وحشتناک سوختم تا دوماه نتونسم بشینم همش میسوختن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

😔😔😔 موافقم منم مثل شمام

والا چیه طبیعی بعدششششش چقد باز میوفته باز بری ترمیم ول کن بابا دکتراخودشون سز میکنن