2777
2789
عنوان

باردارم هشت ماهمه از زایمان طبیعی میترسم میشه تجربیاتتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست

خب جای دیگه برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا چیه طبیعی بعدششششش چقد باز میوفته باز بری ترمیم ول کن بابا دکتراخودشون سز میکنن

اره منم دومی رو پول دادم سزارین کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سزارین نمیکنی؟اینجا ی عده ب دروغ میان طبیعی ساده و بدون مشکل نشون میدن

نه خیر بستگی به بدن ادمها داره دوستم قدش بلند بود اینقدر راحت بود زایمانش میگفت تو اسانسور بیمارستان بچهاومده بود پایین اصلا میگفت مادرش هم راحت زایمان میکرده. من خوذم سر بچه اولم جون دادم ولی سر دومی زود تموم شد

اره منم دومی رو پول دادم سزارین کنه

ببخشید گشاد نشد من خیلی اوضاعم خراب بود خدالعنتشون کنه 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چرا باید دروغ بگیم؟ پول میدن بهمون مگه؟؟

نمیدونم بعضیا مریضن، دقیقا ب این جهت ک ماما اصرار دارن ب طبیعی تمام پزشکا خودشون سزارین میکنن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

کلاسارو شرکت کردم ماما همراهم میگیرماون اخرا دردش چطوره؟ماشالا شما غیرت داشتی و لوس نبودیالبته منم ل ...

دردش قابل وصف نیست.فقط اینکه بدون این همه خانم زایمان کردن و هیچیشون نشده.شمام مثل همونا.

اکثر کسایی ک خیلی زایمان بدی داشتن،کسایی بودن ک هیچ آمادگی و تمرینی نداشتن.

جاری من رفت واسه زایمان.زایشگاه گفتن ک چند ساعت طول میکشه ک زایمان کنی،ولی مامای همراهش ماساژ و تمرینایی بهش داد ک۲ساعته زایمان کرد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نهدوست عزیزخیلیا نظر شمارو داشتن اتفاقا که اخرش دردش زیاده و حتی مشکل زیبایی نداشتن

من مشکل زیبایی نداشتم زود هم زایمان کردم ولی همون سه ساعت هم کافی بود تا از زندگی سیر بشم 

گذشته از اون بخیه هامو متخصص زد ولی الان سالها گذشته هنوز تو دسشویی می‌شینم بخاطر زور هایی که زدم انگار استخون واژنم داره میوفته از درد به خودم میپیچم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید گشاد نشد من خیلی اوضاعم خراب بود خدالعنتشون کنه

نه من مشکل نداشتم ولی خب الان میفهمم چی سر خودم آوردم دومی رو باردارم هنوز لگن درد بعد زایمان باهامه تموم این هفت سال اون قسمت که زور زدم موقع نشستن درد میگیره و همچنین همورویید هم گرفتم سر طبیعی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا چیه طبیعی بعدششششش چقد باز میوفته باز بری ترمیم ول کن بابا دکتراخودشون سز میکنن

باور کن این ترمیم و این داستانا مافیای دکترای زیباییه.

وگرنه تا چند سال پیش چرا نبود؟

این همه ک میگن اینجامون فلان شد بهمان شد،شاید عده کمی باشن ک واقعا دچار مشکل شده باشن.

اکثریت اطراف من زایمان طبیعی کردن ولی هنوز مشکلاتی ک اینجا میگن براشون پیش نیومده

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نه من مشکل نداشتم ولی خب الان میفهمم چی سر خودم آوردم دومی رو باردارم هنوز لگن درد بعد زایمان باهامه ...

اره چقد روح روان ادم ضزبه میخوره ارزش نداره این دوره بدن ضعیفه چی مواد غذایی مث قدیما باارزش بخوریم جون داشته باشیم

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

باور کن این ترمیم و این داستانا مافیای دکترای زیباییه.وگرنه تا چند سال پیش چرا نبود؟این همه ک میگن ا ...

باورت میشه ترمیمممممممم رکتوسل کردم ۲سال بعدش اومد سرجاش هیچ تغییری نکرد تا دوسال خوب بود بعدش انکارنه انگار حیف بیهوشی و دردایی کشیدم