2777
2789

سالمه نه توی کنکور موفق شدم هنوز پشت کنکوری ام

نه میتونم ازدواج کنم چون شرایطش ندارم و نمی تونم به کسی اعتماد کنم... یکی رو هم دوست دارم اماا خب نمیشههه

از بابای خوب محروم بودم از خیانتش بگیر تا بی آبرویی هایی که باعثش شد توی فامیل

نه خوشگلم..‌ نه دوست و رفیق خوب دارم همشون دو رو

الانم که یکی دونفرشون ازدواج کردن اونم چه ازدواجی 🫠اصلا دیگه محل من نمیدن 

نه مسافرت نه مهمونی نه فامیل درجه یکی هیچچچ🥲

نه اونقدرر پولدارم که بتونم که آرزوهامو براورده کنم( پول زیادد لازمه)

نمی دونم با چه امیدی باید ادامه بدم🤔🥲اصلا خدا منو آفریده چیکار وقتی دوسم نداشته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشین خوب درستو بخون یک دانشگاه خوب قبول شو لیسانس بگیر بعدم اپلای کن برو پولم نداری بورسیه های زیادی هست  ٫ به امید شوهر نشین ٫نزار منت کسی سرت باشه تو تلاش کن حرکت از تو برکت از خدا 

بشین خوب درستو بخون یک دانشگاه خوب قبول شو لیسانس بگیر بعدم اپلای کن برو پولم نداری بورسیه های زیادی ...

👌👌🤍

مهاجرت نمیخوام کنم

شوهر برام مرحله آخر بود اما دیگه کلا حذف شده از برنامه هام... ولی خب آدمیزاده دیگه دوست داره عشق رو تجربه کنه اما قسمت من نیست

ببین دیگه کنکور دست خودته دیگه همه چیزایی که گفتی قبول همه بدن خدا هم بده دیگه کنکور رو که دیگه خودت خراب کردی 

از الان نی نی سایت رو بذار کنار همه چیزو بذار ۲۰ ساله هیچی نشدی بذار بشه ۲۱ سال بشین قشنگ بخون 

از فاز عشق و نمیدونم فلانی چه ازدواجی کرد کلا از فاز مرد هم بیا بیرون بشین بخون به اون چیزایی که میخوای میرسی 

👌👌🤍مهاجرت نمیخوام کنمشوهر برام مرحله آخر بود اما دیگه کلا حذف شده از برنامه هام... ولی خب آدمیزاد ...

رشته ات چیه؟ نسبت به اون برو تو بازار اگه امکانش هست  اگه نه بشین یک مهارت پولساز یاد بگیر هزینه ای هم نداره تو یوتویوب پر ویدیو رایگان هست ٫ فعلا خیلی وقت داری تازه اول زندگیته  بچسب‌ به درست عشق خودش به وقتش میاد 

ببین دیگه کنکور دست خودته دیگه همه چیزایی که گفتی قبول همه بدن خدا هم بده دیگه کنکور رو که دیگه خودت ...

👌👌🤍🤍درستهه مرسی

ولی من الان ده روز دیگه میشه ۲۳ سالم🥲پیر شدم رفت