عزیزم منظورت از لاپوشونی چیه
ببین مثلا یه بار دیگه تو شرکت بهش شک کرده بودم گفتم تو اتاق شرکت با همکارت رابطه جنسی داشتی و همزمان داشتی با من حرف میزدی صدای تاپ تاپ و ناله اومد که منکر میشد گفتم در رو از تو اتاق قفل کردین و رابطه داشتین گفت در اتاقمون از تو قفل نمیشه گفتم عکس بده گفت باشه رفت عکس داد دیدم قفل میشه گفتم چرا دروغ گفتی گفت میخواستم اون لحظه بهم نریزی خیلی بیشتر
در صورتی که از مدیر کل حراستشون فیلم تایمی که پشت تلفن صدای تاپ تاپ رابطه رو شنیدم رو بیاره بالا وقتی اورد با حفظ دقیق روز و تایم با چه مصیبتی هم فیلم گرفتیم شوهرم گفت من طلامو گم کردم میشه فیلم رو بازبینی کنید دیدم اون داشت با من حرف میزد رو تایم گوشی که مشخصه چه تایمی حرف زدم و اون لحظه تو اتاقش نبود اصلا تو راهرو بود تو اون تایم با گوشی و سرایدارشون از بقلش رد شده و سینی دستش بود شاید تاپ تاپ صدای سینی بوده و راه رفتنش بوده به هر حال اینجام برای اروم شدن من دروع گفت
یه بار دیگم الکی بهش گفتم ببین من شنیدم تو اتاق داشتی به همکارت میگفتی زنم فهمیده بهش خیانت کردم انقدر بهش فشار اوردم که با گوشا خودم شنیدم که گفتی نکنه با خودت حرف میزدی یه دستی زدم بهش گفت اره داشتم به خودم میگفتم چرا فکر میکنه بهش خیانت کردم بعدش که خوب دعوا کردیم گفت به خدا یه جیزی میگم دست از سرم برداری فقط در صورتی که راست میگفت من اصلا نشنیدم بگه خیانت کردم تمام مدت که تو اتاق بود خودم رو زده بودم تو سالن به خواب و حواسم بود به تمام صدا ها
حالا من چی رو بخوام لاپوشونی کنم عزیزم مثلا خودم رو گول بزنم که شوهرم خیانت نکرده یا شمارو
مگه درد دارم خب اگر کرده کرده من بیام با تاپیک خودمو گول بزنم که کاری نکرده اتفاقا میزنم ببینم حقیقت چیه
این حرفتون رو برام باز کنید که میگید لاپوشونی ممنون میشم
البته شاید اشتباه منم همینه نباید تاپیک بزنم هر کسی بنا به خودش قضاوت میکنه کسی کل زندگی من رو که نمیدونه
مثلا من ۷ سال وسواس به ایدز داشتم سرنگ تو خیابون دستواینو میدیدم شوهرم خیلی کمکم کرد بردم مشاوره ولی اگر به یکی بگم میگه افرین شوهرت ادم بوده به شما بگم میگی خیانت میکنه دیگه هیچ مردی نمیتونه تورو تحمل کنه پس اگر اینکارو میکنه در حقت عوصش خیانت میکنه
میدونی تازه با تاپیک بیشتر دارم خودمو گیج میکنم ولی ممنون میشم بگی چرا میگی من لاپوشونی میکنم مثلا دیدی تو تاپیکی بگم راست میگینا خیانت نمیکنه اگر لاپوشونی میکردم که انقدر تاپیک نمیزدم