2821
2789
عنوان

بیش فعالی کودک

254 بازدید | 10 پست

مامان یه عزیز کسی هست واسه بچش بیش فعالی تشخیص داده باشن. میخام بدونم تو چه سنی؟ و اینکه بچتون چه خصووصیت اخلاقی و رفتاری داره. لطفا راهنماییم کنید  

يكي تو فاميل ما هست خيلي شيطونه مثلا تو مهموني ميومد صندلي زير باي مهمونا رو ميكشيد به همه بي دليل كتك ميزد و كلا حرف كوش كن نبود و خيلي سر خود بود و خيلي هم نترس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منخودم می ترسیدم نکنه بیش فعال باشه. با روانشناس مهدشون صحبت کردم گفت اصلا ...خیلللی هم خوبه برچ ...

فقط بخاطر شیطنت این فکرو کردین؟ یا چیزه دیگه ای؟ چند سالشه بچتون؟ 

پسر هشت ساله من پیشفعالی داره

چقد متخصص بردم😢😢قرص بدترش کرد.قطع کردم

با مدرسه .مهمونی. . انتخاب دوس و بازی مشکل داره.از هیچ کس ن می ترسه ن حساب میبره.یعنی هیج جا جا ما نبود

فقط درسش فوق العاده خوبه و مهربونه

برای درمان پیش فعالی فقط فقط فقط کنترل غذا

شکلات.شیر کاکائو.سوسیس کالباس.ادویه .فلفل.آب هویج .پنیر.غذا کنسرو شده .و مخصوصا تن ماهی قطع کن.بچت عالی میشه

الان 70%پسرم خوب شده .پیش فعالی فقط با کنترل غذا هست

پسر هشت ساله من پیشفعالی داره چقد متخصص بردم😢😢قرص بدترش کرد.قطع کردم با مدرسه .مهمونی. . انتخاب ...

از چند سالگی واسش تشخیص دادن؟ من الان بچم 19ماهه هست. از هیچکس حساب نمیبره. اصلا گوش نمیده. فقط خراب کاری بشکن بشکن. بچه هارو هم گاز میگیره. البته میگم تشخیص بالای دو سال هست. میشه بگید بچه شما تو سن بچه من چه جور بوده؟ 

فقط بخاطر شیطنت این فکرو کردین؟ یا چیزه دیگه ای؟ چند سالشه بچتون؟ 

۴ ساله

اره فکر میکردم خیللی شیطونه

چون ما هممون خانوادگی اروم بودیم 

شیطونی بچه ندیده بودیم😀

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷
از چند سالگی واسش تشخیص دادن؟ من الان بچم 19ماهه هست. از هیچکس حساب نمیبره. اصلا گوش نمیده. فقط خراب ...

اینا مشخصات بچه زیر دوسال هست

به جز گاز گرفتنش

که اونم با مشاور راهکار داره

خدایا شکررررت واسه همه نعمت هات🌷

سلام دکتر مهسا ساداتی عالیه، دختر ۴ ساله من مشکوک به اوتیسم بود که بعد کلی مصرف قرص و داروی شیمایی،

یکی  از دوستام خانم دکتر ساداتی رو به من معرفی کرد ایشون چون تخصصشون کودک هست با تستهای مختلف و بازی درمانی خدا رو شکر بیماری دخترم رو کنترل و العان خیلی بهتر شده 

از دوستانی که فرزندشون مشکوک به اوتیسم و یا بیش فعالی و یا هر اختلال دیگه ای که دارند، ایشون عالی هستند در ضمن کلینیکشون غرب تهران (شهر آرا) وشماره کلینیک ۸۸۲۶۷۰۴۰ و۸۸۲۶۷۰۶۸ و نمیدونم کارم درسته یا نه ،شماره موبایل ایشون۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ است اگه با خودشون هماهنگ کنید زودتر وقت میدن در ضمن دوستان ایشون تاکیدشون این هست هرچه سن کودک کمتر باشه درمان سریعتره 

من خواستم تجربه خودم رو با دوستان در میان بگذارم شاید مفید باشه.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز