2777
2789

دوستانی که یکی از رشته های علوم پزشکی رو خوندن بیاین بگین در حال حاضر چقدر حقوق میگیرین حتما اسم رشته تون رو بگید و اگر میتونید لطف کنید یکم از معایب و مزایاش هم بگید👩‍⚕️💉💊🩺🥼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه تاپیک مفیدی، دغدغه منم هست 

خصوصا بیشتر از مبلغ حقوق، معایب و خطرات و مزایای شغل 

لطفا منم لایک کنید بیام بخونم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
علو‌م ا زما یشگا هی ۲۳ ۸ صبح‌تا ۲:۳۰ ا لبته ر فتم‌مصاحبه گفت انقد ر بعد دید م‌حا ل ندارم گفتم‌نمیا ...

عزیزم اگر برات مقدوره میتونی بگی دانشگاه دولتی خوندی یا آزاد و اگر ممکنه حدود رتبه یا ترازت رو میگی؟ 

به خاطر دخترم میپرسم 

از رشته ات راضی هستی؟ از شرایط و محیط شغلی 

راحت میتونی کار پیدا کنی؟ 

با اطلاعاتی که الان داری حاضری بازم این رشته رو انتخاب کنی یا مثلا هوشبری و اتاق عمل و یا پرستاری و مامایی رو ترجیح میدی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
موقعیت خوبی بنظرم اگر اینقدر حقوق میدن از دستش ندید

ا ز بعد ازدواج کا ر نکرد م 

جای خصوصی بود دکترش خیلی اخلاقش خو ب بود کنار میو‌مد 

ولی بعد دید م با خا نه داری و کا ر های خود م نمی تو نم