2777
2789
عنوان

بی بی چک

77 بازدید | 12 پست

سلام دوستان چند روز بعد از تاخیر پریودی بی بی چک جواب درست نشون میده؟ من امروز روز سوم تاخیر بود صبح زدم منفی بود بعد همه ی علائم پریودی دارم ولی نمیشم صبح تو دستشویی موقع ادرار چند قطره خون اومد خوشحال شدم که پریود شدم ولی دیگه از صبح که نوار گذاشتم نوارم تمیزه خیلی اعصابم خورده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه .انقدر بهش فکر میکنم که حتی کارامو نمیتونم انجام بدم

استرس نداشته باش همین استرس باعث عقب افتادن میشه گرمی بخور میشی 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

من از خدامه پریود شم یه بچه دارم به خدا دهنم سرویس شد توی شهر غریبم شوهرمم صبح تا شب سر کاره یعنی عملا تنهام از حاملگی بیشتر از هرچیزی میترسم فقط اون چند قطره خون فکرمو مشغول کرده که چرا ادامه دار نشد نکنه لانه گزینی باشه

لک لانه گزینی نبوده باشه آخه چرا بعد چند ساعت هیچی نیومد🥲 ببخشید عزیزم خیلی استرس دارم

منم منم عیننننن تو شدم توی دستشویی یک قطره خون اومد ترسیدم گفته لانه گیزینیه ولی بعد از خوردن چند لیوان رازیانه با همراه درد شکم پریود شدم