2777
2789

حاملم ۱۵ هفته و ۵ روزمه...حرف زدنی(معمولا هم با مامانم حرف زدنی) همه چیو باید ۲ بار بگم وگرنه استرس میگیرم..بعد اگه یه حرفی رو بزنم مامانم عکس العملی نشون نده و هیچی نگه استرس میگیرم و باید ۳..۴ بار اون خرفو تکرار کنم و بهم فشار میاد و سردرد میگیرم انکار که فشار میاد به سرم..الانم سردرد گرفتم باز  یا مثلا سایر وقت ها یه فکری میاد تو سرم نمیشه که اون فکر ساده از مغزم رد شه باید اونو ۲ بار با صدای آروم با هودم تکرار و مرور کنم وگرنه استرس میگیرم دیگه خسته شدم میترسم بچم چیزیش شه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فشار نیار

بچم چیزیش نشه ولی میدونم اینجوری پیش برم بدبخت میشم

الان مقعدم تیر میکشه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

انگار وسواس شدی رو به سری چیزا

بچم چیزیش نشه الان مقعدم داره تیر میکشه

میدونم اینجوری پیش برم بد میشع

وا خب یه بار بگو رد شوبه فکر و خیالت پر و بال نده

بچم چیزیش نشه ولی میدونم اینجوری پیش برم بد میشه

الان مقعدم داره تیر میکشه

برو یوگا یا مدیتیشن کن اما این حالت اصلا بنظرم عادی نیس وسواس داری انگار ،بعدم این هم برای خودت بده هم بچت 

من مادرم وقتی برادرمو باردار بود وسواس تمیزی داشت فکر میکرد همه جا کثیفه و باید تمیزش کنه الان برادرم وسواس داره بجز دستپخت مامانم دیگ غذای کسیو نمیخوره و فک میکنه کثیفن لطفا بچتو آزار نده

چ تاپیکای عجیبی میبینم اینجا

برید پیش روانپزشک معلومه ک عادی نیستین

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.