2777
2789

سلام خوبین 

تو دوران نامزدی ام بعد نمیتونم برم دکتر وگرنه مشخص میشه نمی‌خوام بدونن که ...

داروخانه بهم برای عفونت قارچی که ۲ هفتست بعد اولین بار ها گرفتم بعد پماد کلوتریمازول داد با اپلیکاتور

نمیدونم چجوری باید استفاده کنم

مجرد که نمیتونه استفاده کنه دقیقا میخوای کجات کنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نباید بزنی داخل دیگه

برای بیرون استفاده میشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بکارت داری که نمیتونی استفاده کنی 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

صحبتت نامفهوم بود واسه همین جواب دقیقی نمیتونی بگیری

نامزدی نمیتونی بری دکتر که چی مشخص نشه؟که دختر نیستی یا هستی؟اگه نیستی که مصرف داروی واژینال مشکلی نداره

اگه هستی نمیتونی استفاده کنی و اصلا چون رابطه کامل نداشتی یا نداری لزومی به داروی واژینال نیست

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

صحبتت نامفهوم بود واسه همین جواب دقیقی نمیتونی بگیرینامزدی نمیتونی بری دکتر که چی مشخص نشه؟که دختر ن ...

اره گل انگار بد رسوندم

نه عزیزم منظورم این بود که هنوز دخترم ولی اگر الان برم دکتر زنان فکر‌میکنن خانوادم که چی شده مثلا

اره گل انگار بد رسوندمنه عزیزم منظورم این بود که هنوز دخترم ولی اگر الان برم دکتر زنان فکر‌میکنن خان ...

پس وقتی هنوز دختری نباید اپلیکاتور استفاده کنی

اگه سوزش و خارش داری پماد موضعی خارجی مینویسن و اوکی میشی.دکتر بری بگی دخترم ولی این مشکل رو دارم معاینه ات هم نمیکنن و برات مینویسن نیازیم نیست به خونواده بگی کجا و برای چی رفتی

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

اره گل انگار بد رسوندمنه عزیزم منظورم این بود که هنوز دخترم ولی اگر الان برم دکتر زنان فکر‌میکنن خان ...

خب عزیزم بگو عفونت داری..من خودم تو مجردی با مادرم برای عفونت اینا رفتم دکتر زنان..طبیعیه