2777
2789
عنوان

جاری حسود

227 بازدید | 16 پست

ما سه تا جاری هستیم خاهر شوهر نداریم 

منو جاری وسطیم شدیدا باهم خوبیم و هیچ مشکلی باهم نداریم چون تقریبا هم سنیم

جاری بزرگم یکم از ما بزرگتره خانم خوبیه وخانواده خوبی داره درصورت نیاز ب ادم میرسه 

وضع مالیشون عالیع توپ توپ 

ما هم وضعیت خوبی داریم ولی ن در حد اونا

خوب ماجرا از این قراره با این ک این جاریه بزرگ ما انقد دارا و تو رفاه هست خیلی خسیسه اصلا ب خودش نمیرسه لباس نمیخره

و اگه منو و جاری وسطیم بخایم لباسی چیزی بخریم از حسودی میترکه ابروی ادمو میبره الکی پشتمون حرف میزنه

بر حسب اتفاق منو جاری وسطیم چند دست لباس و ساعت و چند تا چیزی برای خودمون خریده بودیم ک جاری بزرگم دید اونم ک چون خسیسه خرج نمیکنه از حرصش ک چرا ما خرید کردیم بشت سرمون حرف میزنه وسایل رو از چشمون میندازه و مسخره میکنه خیلی اعصابم بهم ریخته میخاستم بهش زنگ بزنم بگم تو مگه گوه خور مایی بعد پشیمون شدم چی کار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم محلی کن،انگار نشنیدی،زندگیت بکن،خودش خسته میشه 

اگر واکنش نشون بدی دعوا و کدورت میشه،بیشتر اعصاب خردی داره برات

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خب میگی حسوده اون به قدر کافی از درون حتما اذیت میشه بخاطر حسادتشنیازی نیست چیزی بگی

بابت حرف هایی ک پشتم میزنه چی مثلا من اگه بخام لباس جدید بپوشم تو تنم مسخره میکنه ک از چشم بیافته

محلش ندید 

ولش کنید خیلی ساده از کنار حرفاش وکارش بگذرید چون دعوا میشه اگه دیدید هی ادامه میده جفتتون هماهنگ شید بگید بهش لطفا توکار ما دخالت نکن چون ما نمی تونیم کهنه بگردیم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بابت حرف هایی ک پشتم میزنه چی مثلا من اگه بخام لباس جدید بپوشم تو تنم مسخره میکنه ک از چشم بیافته

خب بگه 

از روی حسادت وقتی چیزی میگم بدون حتما لباست خیلی هم خوبه 

ری اکشن نشون ندی بیشتر میسوزه اینطوری فکر می‌کنه حرفاش خیلی مهمه تو هم مثل خودش گاهی حرفی چیزی بپرون

پیش من از اون جاریم میگه پیش جاریم از من

تو همیشه از اون جاری حمایت کن و علاقه ای هم ب شنبام حرفهاش نشون نده

جاریت هم همین طور

بگو هرکی سبک زندگی خودشو داره تا زمانی ک اسیب ب کسی نرسونه همه چی ب خودش مربوطه

دقیقا خبرکشم حرف دلشه که میگه

اخه اونجوری نیست مثلا پیش من ک نشسته داره درباره چیز دیگه صحبت میکنه ی هو بی ربط میگه فلانی فلان لباسو خریده فک میکنه خیلی بهش میاد خیلی زشته و این حرفا بعد دوباره ب بحثش ادامه میده