من دانشجوی روانشناسی بالینی ام کارورزی تو بیمارستان روان داریم بعد امروز یکی از مریضا که کلا پدر و مادرش بهش ظلم کردن گذاشتنش کنار و خواهرشم رفته آلمان سالهاست بیخبره ازش اسم خواهرشو گفت ازم خواست تو اینستا به خواهرش پیام بدم بهش بگم که با فلان بخش بیمارستان که ایشون توش بستریه تماس بگیره از شانس منم امروز روز آخر کارورزیمون بود این آقا بهم گفت که میتونم شمارتو داشته باشم منم چون اجازه رابطه خارج از کلاس با بیمارو نداریم شمارمو ندادم نمیدونم کار درستی کردم که شمارمو ندادم یا نه بنظرتون به خواهرش پیام بدم یا ممکنه برام عواقب قانونی داشته باشه تو دردسر بیوفتم؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
در کل راهی هست که بشه کمکش کنم حالا به هر طریقی؟خیلی ناراحتم بابتش😭😭😭😭طفلی یه جوری دستاش میلرزید گریه میکرد قلبم تیکه تیکه شد هنوزم چند ساعته رسیدم خونه حالم بده نمیدونم چیکار کنم واقعاً عذاب وجدان داره میکشتم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از این لحاظ که موجب مردود شدنم از کارورزی بشه یا خواهرش یه موقع بره ازم شکایت کنه چون اگه میخواست باهاش در ارتباط باشه خودش پیداش میکرد یا کلا از طرف بیمارستان توبیخ شم
همش خودمو سرزنش میکنم میگم کی قرار بود بفهمه آخه شاید میشد کمکش کنم
نه ولشش کن.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!