2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل لطفا بیاید

188 بازدید | 12 پست

کیا موقع ازدواج با همسرشون خانوادشون مخالف بود ولی ازدواج کردن؟ یا کسی و دیدید

الان رابطتتون با خانوادتون چطوره؟

از همسرتون راضی هستید؟

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم 

پدرم موافق ازدواجش نبود

نه به خاطر شخص دومادمون.. فکر میکرد زوده برا خواهرم 

به خصوص ازدواج قبل از من که خواهر بزرگتر بودم

اما خداروشکر بابام رو راضی کرد .. ازدواج هم کرد.. بابام هم دومادشو خیلی دوست داره و خیلی هم قبولش داره.. مادرم که دومادشو از منم بیشتر دوست داره

نگران نباش.. کسی رو دوست داری هر طوری شده خونوادتو راضی کن. من با دیدن خواهرم به این نتیجه رسیدم که برای عشق باید بجنگم

من پدرم راضی نبود

ایکاش به حرفش گوش میدادم

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

مامان من راضی نبود الان راضیه

اخه من پارتنرم با مامانم ۲سال میگ میخام خاستگاری مامانم همش میگف نه  ن بخاطر پسره بخاطر اینک پدر من اعتیاد داره حالا بعد  ۲سال باز مامانم پیام داد به پارتنرم که دخترمو ول کن دیگ دعواشون شد تو پیام پارتنرم گفت چرا از من خوشتون نمیا من چمه همش میگید این باباش اعتیاد داره نباید بخایش و اینا حالا مامانم ویگ اصلا راضی نیس اخه پسره دوستم داره همه جوره ثابت کرده نمیدونم چیکار کنم 

ما یه مورد داشتیم خانواده پسر راضی نبودن عروس ازشون کینه گرفت اینقدر مشکل با خانواده شوهرش درست کرد ...

من مادرم بخاطر لج و لجبازی راضی نیس تایپک آخرم و ببین

اخه من پارتنرم با مامانم ۲سال میگ میخام خاستگاری مامانم همش میگف نه ن بخاطر پسره بخاطر اینک پدر من ...

مامانت بخاطر اعتیاد پدرت نگرانه پس 

شرایط ازدواج رو دارین خودتون از لحاظ مالیو اینا؟ 

مامانت بخاطر اعتیاد پدرت نگرانه پس شرایط ازدواج رو دارین خودتون از لحاظ مالیو اینا؟

من نمیخام فعلا ازدواج کنیم ولی مامانم ۲سال به پارتنرم میگ برو این میگ بابا من همه چیو میدونم اوکیم چرا از من بدتون میا دیگ منطقی حرف زدن ماملنم میگ جوابمو داده بی احترامی کرده باید ولش کنی

خاااالم از این موضوع خبر داره میگ میدونم دوسش داریاااا ولی باید ولش کنی اصلا من نمیدونم چیکار کنم 

پارتنرم ۲۷سالشه ماملنم پیام میداد بهش نبینم دیگ به دخترم پیام بدیااا

کلا لحن بد ولی میگ اون نباید جواب من و میداد