2777
2789
عنوان

بعضیا هستن در محل کار میخوان

134 بازدید | 12 پست

بعضیا هستن در محل کار میخوان به هر قیمتی شده خودشونو پیش رئیس خوب جلوه بدن 

و راحتترین راه هم براشون فروختن همکاراشون حتی به نا حق و دروغه

اونا میخوان از این ترفند استفاده کنن که با پایین کشیدن بقیه خودشونو بکشن بالا غافل از اینکه نفرت ۴۰ نفر دیگه پرسنل ازت با خوش اومدن رئیس پاک نمیشه

همکار عوضی من که کل بهش ازت نفرت دارن امیدوارم هرآنچه برای بقیه میخوای سر خودت بیاد امیدوارم آه همه بچه ها زندگیتو بگیره امیدوارم خستگی ای که توو تن شبکارا با زیرآب زدنت پیش رئیس میذاری تا ابد توو زندگیت بمونه حالم ازت به هم میخوره هیستیریک عوضی هرچی که بقیه راجبت میگن درسته 

من که ادم زیرآب زن نیستم بتونم جبران کنم ولی در اولین فرصت حالتو میگیرم با اینکه در شان خودم نمیبینم با ادم سطح پائینی مثل تو هم کلام بشم👌🏻

اینارو اینجا نوشتم یادم بمونه که چقد عوضیه!

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

از من دو سال کوچکتری هرکی میبینتت بهت میگه عه ما فکر کردیم هفت هشت سال از فلانی(من) بزرگتری میدونی چرا چون قیافت دقیقا داره شبیه ذات خراب و نحست میشه

کاش به جا اینکه انقد سرت توو باسن همکارات باشه و بخوای ازشون سوتی بگیری به فکر چاقی و تعریق شدیدت باشی که حال مارو بهم زده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جا هستن این افراد متاسفانه

امسال کنکور دادم

اگه قبول شم که هیچ اگه نشم از این بخش میرم از این ادم عوضی متنفرم یه خراب واقعیه

حال بهم زن ترین ادمی هستی که توو کل عکرم دیدم از خدا میخوام حسی که در من بعد از شیفت داغونم ایجاد کردی و باعث شدی خستگی توو تنم بمونه به خودت برگرده صدبرابرش به زندگی خود آشغالت برگرده

من با ۱۵ سال سابقه، و تحمل ۳ ساله ی چنین همکاری ، فهمیدم بالاخره رسوا میشه، شما صبوری کن و به خدا بس ...

بخدا بعد ۱۳ ساعت شیفت اومدم خونه گریه کردم به جای خوابیدن

بهش میگم رگ جدیده دیشب گرفتیم خراب نیست میگه نه قبلیه خرابه بخدا نبود من دارو ارامبخش زدم مریض خوابید اگه رگ خراب بود اون لاین کار نمیکرد مریض بخوابه!

جلو سرپرستار از بخش رفتم بیرونم پشت سرم حرف زد