2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره ولی حق ندارن بگن داداشمون نیاد چرا جا برای خواهر شوهر و شوهرش هست برای داداش و زنش نیست

دقیقا خواهر شوهر من هر ۳تاش میان اینجا با شوهر و بچهاش بریز و بپاش برا خودشون یک بار تعارف ندادن خونه داداشمونم بیاد اینجا ولی انتظار دارن من مث کلفت برم کارای مامان باباشون رو کنم منم یک ماهه دگ با هیچکدومشون حرفی نمیزنم 

معلومه چون داماد ذاتش خرابه یکم کمو کاستی ببینه به روی دختره میاره مخصوصا موقع دعوا

این حرفا چیه کلا بعضی ها فرق میزارن بین دختر و پسر الان خانواده ی شوهر من به شدت دختراشون رو دوست دارن و به پسرا اهمیتی نمیدن نوه های دختری رو توی سر میزارن ولی بچهای پسر ک از رگ و خونشونه رو محل نمیدن من انقد این رفتاراشون برام عجیبه تصمیمات خونشونو فقط دخترا می گیرن هیچ صلاحیتی خودشون و پسرا ندارن