2777
2789
عنوان

مرد مطلقه

147 بازدید | 12 پست

ک خودش هیچی از اینکه طلاق گرفته نگفته بعدش به دوست دخترش اعتراف میکنه باید چه ریکنشی داد موقع اعترافش باید چی گفت 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کات میکردی؟مگه جرم کرده؟ چه اشکالی داره یکی جدابشه؟

مگه گفتم اشکال داره 

من خودم  دوست ندارم همسرم طلاق گرفته باشه دوست تا م اونم اولین ازدواجش باشه هرکس میتونه واسه زندگیش یه تصمیمی داشته باشه زوری که نیست 

شما دوست داری خب خیلیا هم مثل شما هستن حتی بچه هم داشته باشه حاضرن باهاش برن تو رابطه خیلیام نه این فقط یه انتخاب 

مگه گفتم اشکال داره من خودم دوست ندارم همسرم طلاق گرفته باشه دوست تا م اونم اولین ازدواجش باشه هرکس ...

کلا گارد میگیرن مردم 

خب چه اشکالی داره یکی طلاق گرفته باشه 

یا مثلاً همسرش مرده باشه 

کلی میگم منظورم شما نیستی

کلا گارد میگیرن مردم خب چه اشکالی داره یکی طلاق گرفته باشه یا مثلاً همسرش مرده باشه کلی میگم منظورم ...

نه خب اون بنده خدا هم حق داره زندگی کنه امیدوارم هرکس تو همچون شرایطی هست یه ازدواج موفقی پیش روش باسه 

این که شفاف نبودن و پنهان کاری کرده خودش یک مسئله هست

و ارتباط با مرد مطلقه کلا پر از پیچیدگی و پر ریسکه

اگه دوستتون دنبال دردسره و یا میخواد بدیهی ترین ها رو با سختی و زور به دست بیاره بمونه باهاش