2777
2789

سلام بچه ها ـمن دیشب  نتونستم بخوابم 

و خواب های ک دیدم تن و بدنم میلرزه خواب دیدم رفته بودیم بکی  از محله های شهرمون انگاری اونجا خونه عمم بود دم در کوچه  نشسته بودیم با مامانم  ـ

یهو عمم گفت  انگاری از اون طرف صدای جیغ داد میاد

مامانم دستپاچه بود که فورا بره اون سمت  ببینه چ خبره  اون سمت دقیق مشد کوچه بغلی

خلاصه ب مامانم گفتیم نروو ـ

همون لحظه  دیدم جنازه رو با صدای قرار از سمت ما بردن دفن کنن 

و صدای قران هم بود ـ

خلاصه تا جنازه دیدم   رفتم توی حیاط عمم و دویدم یهو بابای خدا بیامرزم رو دیدم با همون لباس خط خطی آبی دست های ورم کرده 

نمیدونم بابام چی میگفت  

فقد مامانم میگفت خدا خیرشون نده بابا زنده بوده بابا رو دفن کردن 

یهو بابام تبدیل  به یک دختر بچه خوشگل شاد    

به مامانم گفتم   بابا شده مثل یک بچه  خوشگل بابا بهشتی هست  مامانم گفت آره بابا بهشتی هست

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون دختر بچه  مدام بغل من بود و شاد میخندید

یهو خوابم رفت سمت جنگ 

همه اسیر بودیم انگار  خمپاره هارو با چشم میدیم   داخل یک بیابان ک کوهای خیلی خیلی بزرگ داشت 

یهو مابین کوها یک لباس سبزی دیدم   وقتی من به چشمم خورد مامانم هم دید 

گفتم مامان این امام زمان هست 

قد بلند و خیلی درشت بود   وقتی من گفتم امام زمان هست  نگاهی ب سمت من کرد و موهای بور رنگی داشت 

همه دویدیم  سمتش   

یهو یک ماشین عجیب غریبی اومد و امام زمان  سمت پا غذا  پرتاب میکردـ

بچه ها با این خوابم دگرگونم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خواهر منم خواب دیده امام زمان تو پیاده روی اربعین بوده ی سربند یاحسین هم داشته ما لریم گفت امام لری گفته وقتی شهید بیاد منم میام نمیدونم منظورش از شهید کی بوده ولی خواب جالبی بود

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

این خواب ربطی به ظهور امام زمان نداره

اکثر خواب های مردم عادی یعنی کسانی که پیامبر و امام نیستن تعبیر ندارن و در اثر حالت های روحی و روانی مثل استرس و  فشارهای روانی و... اون خواب ها دیده میشن

اون فردی که تو خواب دیدی امام زمان نبوده امام زمان موهاش بور نیست مشکی هست تو احادیث اومده بعضی ویژگی های ظاهری ایشون از جمله رنگ موهاشون

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اون دختر بچه مدام بغل من بود و شاد میخندید یهو خوابم رفت سمت جنگ همه اسیر بودیم انگار خمپاره هار ...

اون دختربچه دختر خودته اگه پیش خودت نیست حتما خبری ازش بگیر وهواست بهش باشه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
این خواب ربطی به ظهور امام زمان ندارهاکثر خواب های مردم عادی یعنی کسانی که پیامبر و امام نیستن تعبیر ...

گلم تو خواب تلقین شد ک امام زمانه و گرنه من از زبون خودم نگفتم

گلم تو خواب تلقین شد ک امام زمانه و گرنه من از زبون خودم نگفتم

تو خواب خیلی حس های اشتباه ممکنه ادم پیدا کنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اون دختربچه دختر خودته اگه پیش خودت نیست حتما خبری ازش بگیر وهواست بهش باشه

جدی شاید ولی من  شدید دلتنگ دخترمم