2777
2789

من از اول تا الان از  بیبی فرست و ویچی استفاده میکردم  جفتشونم اسپری ضد افتاب بودن جدیدا میگه اسپری بینیم و میخارونه خوشم نمیاد کسی از این دوتا برند استیکی یا کرمی استفاده کرده یا برند دیگه ای که spf۵۰ داشته باشه و تو ترکیباتش زینک داشته باشه ؟

اگه میشناسین و انلاین میخرین ممنون میشم پیج یا سایتشم بهم بگین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

لاروژپوزای - ایزدینسایت عسل بانو

خودتوت استفاده کردین برای کوچولوتون ؟راضی هستین ؟

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا دخترم استیکی سنتلا میزنم خیلی خوبه

اگه نزنم چون پوستش سفیده ، قرمز میشه ولی این ضدافتاب عالیه

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

من برا دخترم استیکی سنتلا میزنم خیلی خوبهاگه نزنم چون پوستش سفیده ، قرمز میشه ولی این ضدافتاب عالیه

من خودم سنتلا استفاده میکنم نمیدونستم برای کودک هم ضد افتاب داره از کجا تهیه میکنید منم استیکی احتمالا راحت تر باشه برام برای دست و پاش همین اسپری بیبی فرست عالیه ولی خب صورت ترجیحم استیکی یا کرمیه 

آره عزیزم ، اولین تابستونشون استفاده کردم ، امسالم برای پسرم استفاده میکنماسپری استفاده اش راحت تره

من برای دست و پا همین اسپری و ادامه میدم برای صورت خودش انگار مامان دوستش براش اون روز کرمی زده میگفت اسپری اذیت میشم کرمی بگیر 

من خودم سنتلا استفاده میکنم نمیدونستم برای کودک هم ضد افتاب داره از کجا تهیه میکنید منم استیکی احتما ...

من ضدافتاب کودک استفاده نمیکنم براش

خودمم استیکی استفاده میکنم همه جا دارن

میگم من ضدآفتاب کودک استفاده نمیکنم، خطرناک نیست؟

کلاس چهارمه دخترم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

من ضدافتاب کودک استفاده نمیکنم براشخودمم استیکی استفاده میکنم همه جا دارنمیگم من ضدآفتاب کودک استفاد ...

فک نمیکنم این سن خطرناک باشه عزیزم دختر من سه سالشه برای همین باید کودک استفاده کنم 

فک نمیکنم این سن خطرناک باشه عزیزم دختر من سه سالشه برای همین باید کودک استفاده کنم

خداحفظش کنه🥰