من از اول تا الان از بیبی فرست و ویچی استفاده میکردم جفتشونم اسپری ضد افتاب بودن جدیدا میگه اسپری بینیم و میخارونه خوشم نمیاد کسی از این دوتا برند استیکی یا کرمی استفاده کرده یا برند دیگه ای که spf۵۰ داشته باشه و تو ترکیباتش زینک داشته باشه ؟
اگه میشناسین و انلاین میخرین ممنون میشم پیج یا سایتشم بهم بگین
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من برا دخترم استیکی سنتلا میزنم خیلی خوبهاگه نزنم چون پوستش سفیده ، قرمز میشه ولی این ضدافتاب عالیه
من خودم سنتلا استفاده میکنم نمیدونستم برای کودک هم ضد افتاب داره از کجا تهیه میکنید منم استیکی احتمالا راحت تر باشه برام برای دست و پاش همین اسپری بیبی فرست عالیه ولی خب صورت ترجیحم استیکی یا کرمیه
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا