2777
2789
عنوان

هزینه آزمایش هورمونی زنان

127 بازدید | 26 پست

من رفتم دکتر و برام ازمایش هورمونی نوشت حالا کسایی ک میتونن بخونن ،بگن ک اینجا چ ازمایشاتی برام نوشته دکتر ، ممنون🥲🙏🏻

و اینک هزینه ازمایش هورمونی چقدره امسال ؟

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

۱۵۰۰

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک ماه پیش ازمایش هورمونی دادم شد ۱۲۰۰

چ آزمایشاتی بود؟ همشون تیروئیدم بود؟

اخه شنیدم تیروئید ظاهرا گرون تره 

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

Lh وfshو tsh و تستوسترون احتمالا بین ۱تا۱ونیم بشه بدون بیمه

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
Lh وfshو tsh و تستوسترون احتمالا بین ۱تا۱ونیم بشه بدون بیمه

بیشتر از اینا نمیشه؟ ما کرجیم یه محله خیلی کوچیک آزمایشگاه داره دکترم گفت همینجا برو  

چ آزمایشاتی بود؟

برای هورمون 

یادم نیس .گفت روز ۳ پریود بدم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مردی؟چهارتا آزمایش تیرویید و خون که معمولی و آزمایش تستسترون

ن مرد چرا چیم ب مردا میخوره 😐

چهارتاا؟ ینی چی  چرا چهارتا؟

برای هورمون یادم نیس .گفت روز ۳ پریود بدم

جوابش چنروز دیگ اومد؟ ناشتا رفتی؟

چ ساعتی؟ من فردا باید برم😭

من هفته پیش دادم ۲۶۰۰ میشد ولی ازم مجانی شد چون تکمیلی هستیم

۲۶۰۰ مجانی بود؟😐 من بیمه ای ندارم آزاد حساب میشه شما کجا زندگی میکنید