2777
2789
عنوان

بانک سپه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 25 پست

من که کارتمم گم کردم ، قبلا همه واریزام اینترنتی بود الان دیگه اصلا دسترسی ندارم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا امروز ۴میلیون و پونصد هزار اومد به حساب. نمیتونم ازش استفاده کنم.

خب این پول خودمه مشتری ها دیروز وارت کشیدن.

🥲🥲

پول کارگر باید بدم. هزار جور کار دیگه هست.

هر روز هر روز پولم بیاد و اینجوری کنه. بعد آخرش بانک میاد برداشت میکنه و حرف حساب هم به آدم نمیزنن

بالای ۳۰۰ پول توش مسدوده قبل جنگ همه کارای رفع مسدودی رو انجام دادیمدقیق تو همین تایم مشغول جابه جا ...

بانک سپه قبل جنگ همه چیش اوکی و خوب بود

حالا داغونه 😒اه کی درست میشه پس؟ 

همش کشش میدن 

حساب سپه رو‌میشه بست ایا ؟ 

بعد از گذشت بیش از ۴۰ روز از هک بانک سپه هنوز سامانه امید بانک آن با اختلال مواجه است با پشتیبانی هم که تماس میگیریم بیان میکنند در حال بروزرسانی هستیم . حداقل نام این سامانه از امید بانک به ناامیدبانک تغییر دهید ! واقعا الان متوجه میشیم بانک سپه نخستین بانک ایرانی یعنی تکنولوژی در حد همون سال تاسیسش!