2777
2789

عرض ادب و احترام خدمت یکایک شما بزرگواران بنده دیپلم ریاضی فیزیک ام را گرفتم و ۱۲ سال مدرسه را پشت سر گذاشتم و در ۲ نوبت کنکور شرکت کردم و نوبت اول انتخاب رشته نکردم بدلیل نارضایتی از رتبه قابل قبول و در نوبت دوم انتخاب رشته کردم و از آنجایی که فقط میخواستم در نیمسال دوم ورودی دانشگاه قرار بگیرم انتخاب رشته ها برایم محدود تر شده بود یعنی هر گزینه ای رو نمیتونستم انتخاب کنم و فقط رشته های مهندسی کامپیوتر و حسابداری و مدیریت مالی رو انتخاب کردم که در رشته کامپیوتر قبول شدم و همینطور در آزمون ورودی سپاه هم قبول شدم یعنی دانشگاه امام حسین سپاه تهران قبول شدم و الان بین این دو راه موندم تقاضا دارم از افرادی که شوهر شون در این راستا فعالیت دارند یا خودشون در این راستا تجربه دارند و یا از فامیل کسی رو می‌شناسند که در شاخه کامیپوتر یا سپاه تونسته به موفقیت برسه رو منم بگید و این دوش سنگین نظامی شدن رو یا نشدن رو از دوشم بردارید با تشکر از عوامل این سایت

سپاه کار راحت تر و بی درد سر برای موندن در ایران داره توی کامپیوتر باید خودت تلاش کنی و عملا دانشگاه خیلی به دردت نمیخوره باید بری سراغ برنامه نویسی و بعد مهاجرت اگه سپاه باشی مهاجرت شغلی با کامپیوتر برات سخت میشه چون تحریمه... اگه میخوای بمونی سپاه انتخاب بهتریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سپاه کار راحت تر و بی درد سر برای موندن در ایران داره توی کامپیوتر باید خودت تلاش کنی و عملا دانشگاه ...

درسته نظرت ولی خیلیا میگن سپاه یک ارگان بین المللی نیست و پایه و قواعد خاصی نداره کلا سردرگمی ام سر انتخاب این مسئله ها هستش

زندگی نظامی‌های سپاهی خیلی متفاوته!! 

یه دوره من عاشقش بودم، بهم پیشنهاد دادن برم سربازی و بعد تصمیم بگیرم، خیلی چیزا ممکنه برای یه عده فقط از دور قشنگ باشه... من دیگه نخواستم اونجا باشم و بعد خدمت اومدم بیرون. میدونی خیلی زیر ذره‌بینی!! در خیلی مسائل!!

و اینکه خوب یا بد وجود نداره، فقط اینکه بدونی آیا من میتونم در اون قالب جای بگیرم یا نه؟ 

مهندسی کامپیوتر هم تکلیفش مشخصه!! خوب باشی رو هوا زدنت!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چیکار به بین الملل بودنش دارید؟ قصد موندن دارید یا رفتن؟

ببینید اگه واقعا آدم مطمئن باشه تا ۲۴ سالگی میتونه دستش تو جیب خودش باشه استقلال مالی داشته باشه و خودش از پس کاراش بر میاد خوب قطعا میره مهاجرت ولی اگه اقتصاد کشور بخواد اینجوری باشه قطعا راهکاری نیست که بخواد آدم درست تصمیم بگیره

زندگی نظامی‌های سپاهی خیلی متفاوته!! یه دوره من عاشقش بودم، بهم پیشنهاد دادن برم سربازی و بعد تصمیم ...

واقعا سر این مسئله مخم سوت میکشه نمیدونم میترسم انتخابی کنم که بعدا باز پشیمون بشم 

با یکی مشورت میکردم هم تو کار آزاد بود هم تو سپاه میگفت اگه ۵ ساله پیش میومدی بهم میگفتی کجا برم بهت میگفتم نرو توی سپاه اما الان اگر نری توی سپاه ضرر کردی چون بازار کشور اقتصاد کشور داغونه تو اگر حقوق ثابت داشته باشی در کنارش میتونی کار آزاد مورد علاقه ات هم داشته باشی 

ببینید اگه واقعا آدم مطمئن باشه تا ۲۴ سالگی میتونه دستش تو جیب خودش باشه استقلال مالی داشته باشه و خ ...

ایران بهترین جا برای پول دراوردنه از هر سمتی که بهش نگاه کنید همینجوریه قانون مالیاتی درستی نداره نوسان بالا سر چیزای استیبل مثل طلا و ماشین و خونه کارای کاذب که تو هیچ جای دنیا نمیشه ازش پول دراورد توی ایران میشه پس اول کامل فکر کنید اگه با تفکر عموم مردم فکرتون هم جهته و اذیت نمیشید بمونید در غیر اینصورت مسیر سخت مهاجرت رو برید. چون واقعا مسیر طولانی طاقت فرسا و بسیار احتمالی هست تازه اگر ممکن هم بشه بعدا باید با نژاد پرستی مردم اون کشوری که مهاجرت میکنید و هزینه مالیات سنگین و دوری خانواده هم کنار بیاید

واقعا سر این مسئله مخم سوت میکشه نمیدونم میترسم انتخابی کنم که بعدا باز پشیمون بشم با یکی مشورت میکر ...

به اون طرف بگو یه سپاهی نمیتونه جای دیگه ایی کار بکنه!!

بفهمن چوب میکنن تو آستینش، اونا که اینکاره هستن رده بالان!!

صادقانه بهت بگم منم در دوره سردرگمی همین انتخاب بودم و ترس از بیکاری و ... ولی همون دوره پرواز ۷۵۲ رو زدن!! داداش دیگه کور نیستم که!! داستان قدیمی هم نبود که بگم تحریف شده و اونطوری نبوده که میگن!! هنوزم چشم‌های پونه و آرش رو یادمه و کلی نخبه دیگه...

بالا بری و پایین بیای یه جرم وحشتناک بود و هنوزم بی صدا مونده!!

۴۰۱ هم دیدم در مقابل مردم بودن!!

من نظامی بودن رو دوست داشتم تا از مردمم مراقبت کنم، نه اینکه بخاطر افکار متفاوت اونا جلوشون دربیام!!

جنگ اخیر واقعا باعث سربلندی بودن و عشق میکردم، اما نمیتونم اون خطاهارو نبینم!! هرچیزی به جاش!!

عزیزم اونجا بری دیگه آدم خودت نیستی، ملاک حق و باطل و انسانیت تماما میشه فرمان آقا بالاسرت!!

هیچکس گرسنه نمیمونه و روزی خدا کم و بیش میرسه، با افتخار زندگی کن این مهمتره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ایران بهترین جا برای پول دراوردنه از هر سمتی که بهش نگاه کنید همینجوریه قانون مالیاتی درستی نداره نو ...

درسته این شرایط رو دیدم و قبول کردم بحث بحث مالیات و ... نیست اون که باید بدم چون دارم توی اون کشور زندگی میکنم همونطور که توی ایران مالیات میدیم بابت هرچی از اینترنت تلفن همراه گرفته تا مالیات مغازه و ماشین و خونه

الان رشد توی زمینه کامپونر داره محقق میشه خداروشکر خیلی پیش رفته و پیشرفت کرده ایران ولی بدی کار اینه که درآمد ایرانی ریال هست خرج هایی که ملت میدن در ازای دلار هست خب آدم اینجوری درامد دلاری باید داشته باشه تا بتونه زندگیشو جمع و جور کنه یا باید قید ایران رو بزنه

که من یکی از افراد رو دیدم که توی ایران درامد دلاری داره بشدت ریسک میکنه چون بفهمن تاوان بدی داره اگر هم قید ایران رو بزنه که حرف شما میشه مالیات و نژاد پرستی و امثالهم

به اون طرف بگو یه سپاهی نمیتونه جای دیگه ایی کار بکنه!!بفهمن چوب میکنن تو آستینش، اونا که اینکاره هس ...

درسته حرفت خیلی ممنونم از راهنمایی که کردی واقعا دید خوبی پیدا کردم ممنونم

درسته این شرایط رو دیدم و قبول کردم بحث بحث مالیات و ... نیست اون که باید بدم چون دارم توی اون کشور ...

مالیات کشورای دیگه با ایران ابدا برابری نمیکنه یه بحث خیلی پیچیده و سختیه.ما عملا تو ایران داریم مفت زندگی میکنیم!

کامپیوتر توی ایران بدون اینکه کارمند ارگان خاصی بشید به درد نمیخوره از وقتی که ide رو باز میکنید اپدیت میخواد نت خوب میخواد پر از باگ میشه چون تحریم هستیم...

با کامپیوتر خوندن بدون فکر بعدا باید التماس کار کارمندی رو بکنید.... تلاش زیاد هم میخواد از سمت خودتون یعنی هیچکس نمیتونه کارتون رو انجام بده باید یاد بگیرید کار کنید وقت زیاد بذارید.

من هرچی اطلاعات داشتم رو گفتم انتخاب با خود شما:)

مالیات کشورای دیگه با ایران ابدا برابری نمیکنه یه بحث خیلی پیچیده و سختیه.ما عملا تو ایران داریم مفت ...

شما چه تجربه هایی داشتین در راستای کامپیوتر اگر ایراد نداره بگید ممنون میشم و اینکه چه شغل هایی خروجی اینکار هست یعنی آخرش مثلا باید توی شرکت علی بابا یا دیجیکالا استخدام بشیم این ته ماجراست دیگه درسته ؟؟؟